Legyen az archicentrum a kezdőlapom


Regisztrálok és feliratkozom az archicentrum hírlevelére

2020.08.09.

Keresés

Termékcsoportok

Ügyfeleink bemutatása

CAD csomópontok

CAD elemtár

GDL objektumok

Termékadatlapok

Segédprogramok

Alkalmazási útmutatók

Textúrák

Referenciaképek

Prospektusok

Árlisták


Akciók  Belépés
Loginnév:
Jelszó:
 
Regisztráció
Elfelejtette jelszavát

Szolgáltatásaink

Tartalom hozzáadása

Link hozzáadása

Kapcsolat velünk

FAQ

Közbeszerzésen indulna?
Bízza profikra a papírmunka nehezét! Ajánlattevők teljes körű közbeszerzési képviselete: TriCSÓK Kft.
Problémamentes közbeszerzés!


   Hírek   Eseménynaptár   Linkek   Törvénytár   Intézmények   Pályázatok   Szoftverek   archicentrum
 Ügyfeleink bemutatása
Fenstherm Kft.
Cím: 3390 Füzesabony,
Hunyadi u. 72.
Postacím: 3390 Füzesabony,
Pf. 48
Telefonszám: 36/542-591
Faxszám: 36/542-591
E-mail: info@fenstherm.hu
Honlap: http://www.fenstherm.hu
Nemzetközi honlap: http://www.fenstherm.sk
 


A FENSTHERM Kft. viszonylag fiatal, ám rendkívül dinamikusan fejlődő résztvevője az ablakgyártók körének. A 100 %-os magántulajdonban lévő vállalkozás 1998. januárja óta gyártja PANORÁMA 2000-es rendszerből műanyag nyílászáróit. A több éves szakmai tapasztalatnak, a számítógépes adatfeldolgozásnak, valamint az automata gépsorokkal és korszerű eszközökkel felszerelt üzemi háttérnek köszönhető, hogy mára a FENSTHERM Kft. a hazai műanyag nyílászáró-gyártás fellegvárává vált.

A nyugat-európai piacokhoz hasonlóan Magyarországon is előtérbe kerülnek az energiatakarékos építést célzó törekvések. Egy épületen belül a hőveszteség 30-40 %-a a nyílászárókon mérhető, ennek ismeretében nem meglepő, hogy a fejlesztési irányvonal a minél magasabb hőtechnikai követelményeknek megfelelő többkamrás profilrendszerek felé halad. A FENSTHERM KFT 2001-ben ezért kezdte meg a PANORAMA 3000-es rendszerű műanyag ablakok és ajtók gyártását is, párhuzamosan a korábbi PANORAMA 2000-essel. A gyártás technológia azonos, ám mivel a gépek szerszámainak átszerelési ideje csökkenti a termelékenységet, a párhuzamos alapanyag-kezelés pedig nagyobb tévedési lehetőséget jelent, az új termékcsalád előállítása egy elkülönített gyártósoron történik. A PANORAMA 3000-es profilcsalád nemcsak műszaki tulajdonságaival - öt légkamra, 75 mm beépítési mélység -, hanem megjelenésével - ''ultra soft-line'' vonalvezetés, magas felületi fény - újdonságot jelent a hazai ablakgyártás terén.

2001-ben egy teljesen új termékkörrel is bővül a kínálat, nevezetesen német alapanyagú (VEKA) nyílászárók is kerülnek a termékpalettára, melyek gyártása a 2000-ben megvásárolt egri telephelyen történik. Az új termék, új piaci réteget jelent, mivel a felhasználók bizonyos köre eddig is ragaszkodott a német alapanyagú ablakokhoz, ajtókhoz.

Hirdetés


archicentrum | Médiaajánlat | | Adatvédelmi alapelvek | Kapcsolat velünk
copyright Interart Consulting Kft. 2002-2020. www.archicentrum.hu
Jogi képviselőnk: Dr. B. Horváth Ágnes ügyvéd, Budapest