Legyen az archicentrum a kezdőlapom


Regisztrálok és feliratkozom az archicentrum hírlevelére

2021.01.25.

Keresés

Termékcsoportok

Ügyfeleink bemutatása

CAD csomópontok

CAD elemtár

GDL objektumok

Termékadatlapok

Segédprogramok

Alkalmazási útmutatók

Textúrák

Referenciaképek

Prospektusok

Árlisták


Akciók  Belépés
Loginnév:
Jelszó:
 
Regisztráció
Elfelejtette jelszavát

Szolgáltatásaink

Tartalom hozzáadása

Link hozzáadása

Kapcsolat velünk

FAQ

Közbeszerzésen indulna?
Bízza profikra a papírmunka nehezét! Ajánlattevők teljes körű közbeszerzési képviselete: TriCSÓK Kft.
Problémamentes közbeszerzés!


   Hírek   Eseménynaptár   Linkek   Törvénytár   Intézmények   Pályázatok   Szoftverek   archicentrum
 Ügyfeleink bemutatása
Henkel Magyarország Kft. Lakossági és Szakipari Ragasztóanyagok Üzletág
Cím: 1113 Budapest,
Dávid Ferenc u. 6.
Postacím: 1113 Budapest
Dávid Ferenc u. 6.
Telefonszám: 1/372-5555
Faxszám: 1/209-1543
E-mail: andras.zalavari@hu.henkel.com
Honlap: http://www.henkel.hu
Nemzetközi honlap: http://www.henkel.com
 


Amióta Fritz Henkel 1876-ban megalapította a Henkel vállalatot, azóta mindig is elsődleges célunk a fogyasztói igényeknek való legteljesebb megfelelés volt. Az ehhez szükséges következetes termékfejlesztési tevékenységnek köszönhetően a Henkel ma már közel 3000 féle ragasztót állít elő világszerte.

Azt mondhatjuk, hogy a Henkel ragasztói felölelik az összes alkalmazási területet: papírragasztás és hibajavítás, tapétázás, faragsztás, pillanatragasztók, erős- és burkolati ragasztás. Ragasztóink gyártása a Föld 60 országában, mintegy 82 gyártási egységben folyik.

A speciálisan tervezett gyártási eljárásoknak köszönhetően termékeink a legmagasabb színvonalat megkövetelő professzionális felhasználásban is élen halad. Termékköreink a következők: építésvegyi anyagok, melegburkolati ragasztóanyagok, szigetelés, faragasztás, glettelés és tapétázás.
www.henkel.hu
www.ragasztas.hu

Márkáink:


CERESIT

A CERESIT az építőipari termékek széles skáláját foglalja magában: a hidegburkolat-ragasztás anyagait, különböző színű és alapanyagú fugázó anyagokat, aljzatkiegyenlítő-, szigetelő- és glettanyagokat, valamint bitumenmázakat és betonadalékszereket. Ezen termékeket olyan, a magyar piacon már jól ismert márkanevek fémjelzik, mint a CERESIT Szileton, a Padlopon vagy a Bonobit.

A CERESIT termékeket 1998 óta gyártja barcsi üzemünk. A mintegy két évtizedes múltra visszatekintő, a legismertebb hazai építési kemikáliákat előállító barcsi gyár 1998-ban került a Henkel Magyarország Kft. tulajdonába. A Henkelhez való csatlakozással megváltozott a gyár korábbi termékszerkezete, visszakerült a csemperagasztók gyártása, korszerűsítettük a termékeket, felülvizsgálva a termékek receptúráját és a gyár technológiáját. Ahol kellett, ott a termékösszetétel - és a gyártás folyamata - jelentős változáson esett át mindig a fogyasztó, felhasználó és a versenyképesség érdekében.
Az ''újdonsült Henkel''-gyártás és -értékesítés átesett a szigorú nemzetközi minősítő vizsgálatokon, és így 1999 tavaszán a barcsi termelés is megkapta az ISO 9001 szerinti tanúsítványt.
www.ceresit.hu

THOMSIT

A THOMSIT termékcsaládot a melegburkolat-ragasztás anyagai alkotják, mint pl. PVC padlóburkolat, linóleum, parketta és textilburkolat ragasztók; hangszigetelők; kiegyenlítő, simító, réskitöltő anyagok; alapozók és kiegészítő termékek. A THOMSIT termékek gyártása 1995-ben kezdődött meg a váci gyárunkban.

Mivel a Henkel a minőséget mindig is tevékenysége legfőbb céljai közé állította, természetesnek tűnt, hogy az elsők között, de a szakmában mindenképpen elsőként kerüljön sor a Lakossági és Szakipari Ragasztóanyagok üzletághoz kapcsolódó gyártás és forgalmazás szigorú nemzetközi minősítését célzó vizsgálatokra. Az eredmény nem is maradt el: az ISO 9001 szerinti tanúsítványt 1996 tavaszán kaptuk meg.

Úttörő szerepet vállalva a környezetbarát gyártás és a környezettudatos vállalati gazdálkodás alakításában, valamint a dolgozók egészséges munkakörnyezetének megteremtésében 1999 tavaszán a váci ragasztógyár újból sikeresen vizsgázott a TÜV előtt, megszerezve a TÜV ISO 14001 környezetirányítási és a BS 8800 egészség- és munkavédelmi rendszer tanúsítványait.
www.thomsit.hu

PATTEX, PALMATEX, PALMA, METYLAN, TANGIT, PONAL

A Henkel ragasztó- és tömítőanyagok széles választékát kínálja a professzionális felhasználás minden területére. A tapétázástól kezdve a faragasztáson keresztül, a csőszerelésen át a felújítási munkálatok minden fázisában hasznos információkkal segítjük a szakemberek választását. Termékeink kifejlesztésénél a legújabb piaci trendek és felhasználói igények mellett a környezetvédelmi szabványokat és előírásokat is a legmesszebbmenőkig figyelembe vesszük.

A Henkel a termelésben és a forgalmazásban mintegy 850 főt foglalkoztat Magyarországon. Több száz hazai beszállítóval és alvállalkozóval dolgozik együtt, így joggal tekintheti magát magyar vállalatnak, azaz egy nemzetközi konszern keretei között működő magyar vállalkozásnak.
www.cimsec.hu
www.metylan.hu
www.pattex.hu

Reméljük Ön is úgy érzi, hogy hasznos információkkal segítjük munkáját. Amennyiben bármilyen észrevétele, kérdése van termékeinkkel, cégünkkel kapcsolatban kérem, keressen minket az alábbi címen:

H-1113 Budapest, Dávid Ferenc u. 6.
Telefon: (00361) 372-5555
Telefax: (00361) 209-1543

Sok sikert kívánunk a közös építőmunkában!

Hirdetés


archicentrum | Médiaajánlat | | Adatvédelmi alapelvek | Kapcsolat velünk
copyright Interart Consulting Kft. 2002-2021. www.archicentrum.hu
Jogi képviselőnk: Dr. B. Horváth Ágnes ügyvéd, Budapest