Legyen az archicentrum a kezdőlapom


Regisztrálok és feliratkozom az archicentrum hírlevelére

2020.10.20.

Keresés

Termékcsoportok

Ügyfeleink bemutatása

CAD csomópontok

CAD elemtár

GDL objektumok

Termékadatlapok

Segédprogramok

Alkalmazási útmutatók

Textúrák

Referenciaképek

Prospektusok

Árlisták


Akciók  Belépés
Loginnév:
Jelszó:
 
Regisztráció
Elfelejtette jelszavát

Szolgáltatásaink

Tartalom hozzáadása

Link hozzáadása

Kapcsolat velünk

FAQ

Közbeszerzésen indulna?
Bízza profikra a papírmunka nehezét! Ajánlattevők teljes körű közbeszerzési képviselete: TriCSÓK Kft.
Problémamentes közbeszerzés!


   Hírek   Eseménynaptár   Linkek   Törvénytár   Intézmények   Pályázatok   Szoftverek   archicentrum
 Ügyfeleink bemutatása
ArcelorMittal Construction Hungary Kft.
Cím: 1211 Budapest,
Weiss Manfréd út 5-7.
Postacím: 1211 Budapest,
Weiss Manfréd út 5-7.
Telefonszám: 06-1/350 2876
Faxszám: 06-1/350 5466
E-mail: info@arcelor.co.hu
Honlap: http://www.arcelormittal-construction.hu
 


Az ArcelorMittal Construction Hungary dióhéjban

Az ArcelorMittal Construction Hungary az ArcelorMittal nemzetközi cégcsoport tagja, amely a világ első számú acélipari konglomerátuma. 310.000 dolgozóval, több mint 60 országban. Az ArcelorMittal erőteljes jelenléttel képviselteti magát az összes - acélipari szempontból - fontos piacon, beleértve az autógyártást, az építészetet, a hétköznapi eszközök gyártását és a csomagolást. A csoport élen jár a kutatás-fejlesztésben, illetve a technológiában, árbevétele 2007-ben 105,2 milliárd $, ami óriási, mintegy 116.000.000 tonnányi, a világ acéltermelésének a 10%-át kitevő acéltermeléssel párosul.

Az ArcelorMittal Construction Hungary finomacéllemezből építőipari termékeket és épületrendszereket fejleszt, gyárt és forgalmaz a mindenkori európai és magyar piaci igényeknek megfelelően. A rendszerváltás a korábbi külföldi képviselet által forgalmazott acélipari termékek (trapézlemezek, szendvicspanelek, síklemezek, épületburkolati elemek) magyarországi értékesítésének is új lehetőséget biztosított, ezért a francia tulajdonosok egy nagykereskedelmi cég létrehozását kezdeményezték 1998 januárjában, Haironville Hungária Acélipari, Fejlesztési, Gyártó és Kereskedelmi Kft. néven. A társaság alapvető tevékenységébe különböző fémszerkezetek gyártása és kereskedelme tartozik. A cég a nevét egy francia településről kapta, ahol már több évtizede eredményesen működött a német Usinor csoport egyik nagy termelővállalata. 2005-ben a megnövekedett piaci igényekre válaszul Kiskunfélegyházán lemezmegmunkáló csarnokkal rendelkező gyáregységet hoztunk létre. Ezt követően vált a Haironville Hungária az ArcelorMittal részévé, ArcelorMittal Construction Hungary Kft. néven.

Az általunk gyártott és forgalmazott termékeket a széles választék, a magas minőség, a könnyű szerelhetőség, az energiaforrások optimális kihasználása és a környezetvédelem jellemzi, valamint az értékesítés során nyújtott szolgáltatás magas minősége, egyszóval minden, ami a vevő számára értéket képviselhet. Alaposan kidolgozott üzleti tervünkből kiindulva az erőteljes, nyereséges növekedésre összpontosítunk. E stratégiát és növekedési elvárásainkat csak saját erőfeszítéseinkkel és minőségpolitikai célkitűzéseinkkel valósíthatjuk meg. Elkötelezett vállalkozó szellemünk, növekedő cégként elfoglalt helyzetünk és a legfontosabb piacainkon elért többéves sikereink együttesen biztos alapot nyújtanak ahhoz, hogy a ArcelorMittal Construction Hungary koncepcióját így véghez vigyük. Megvannak a megfelelő termékeink, a megfelelő de folyamatosan fejlődő szervezetünk és a megfelelő minőségbiztosítási folyamataink.

Úgy véljük, nagyon jó kilátásaink vannak a sikerre, a bevezetett intézkedések hatására így továbbra is Közép- és Kelet-Európa marad elsősorban cégünk növekedésének színtere. A fejlődést a rendszerértékesítések fokozásával, és olyan piacokon való terjeszkedés útján érjük el, ahol termékeink még kevéssé hódították meg a piacot, de nagy növekedési potenciállal rendelkeznek. A dinamikus üzletvitelhez dolgozóink is hozzájárulnak erőfeszítéseikkel, aktív munkavégzésükkel, kitartásukkal és elkötelezettségükkel.

Hirdetés


archicentrum | Médiaajánlat | | Adatvédelmi alapelvek | Kapcsolat velünk
copyright Interart Consulting Kft. 2002-2020. www.archicentrum.hu
Jogi képviselőnk: Dr. B. Horváth Ágnes ügyvéd, Budapest