Legyen az archicentrum a kezdőlapom


Regisztrálok és feliratkozom az archicentrum hírlevelére

2020.06.05.

Keresés

Termékcsoportok

Ügyfeleink bemutatása

CAD csomópontok

CAD elemtár

GDL objektumok

Termékadatlapok

Segédprogramok

Alkalmazási útmutatók

Textúrák

Referenciaképek

Prospektusok

Árlisták


Akciók  Belépés
Loginnév:
Jelszó:
 
Regisztráció
Elfelejtette jelszavát

Szolgáltatásaink

Tartalom hozzáadása

Link hozzáadása

Kapcsolat velünk

FAQ

Közbeszerzésen indulna?
Bízza profikra a papírmunka nehezét! Ajánlattevők teljes körű közbeszerzési képviselete: TriCSÓK Kft.
Problémamentes közbeszerzés!


   Hírek   Eseménynaptár   Linkek   Törvénytár   Intézmények   Pályázatok   Szoftverek   archicentrum
 Ügyfeleink bemutatása
Aereco Légtechnika Kft.
Cím: 1139 Budapest
Fáy u. 20.
Postacím: 1139 Budapest
Fáy u. 20.
Telefonszám: 06-1/214-4421
Faxszám: 1/225-0373
E-mail: aereco@aereco.hu
Honlap: http://www.aereco.hu
 


Az Aereco-ról

Az Aereco-ról Az Aereco S.A. a franciaországi Marne-la-Vallee-i központ irányításával a világ több mint 30 országában jelen van leányvállalataival, képviseleti irodáival és értékesítéssel foglalkozó képviselőkkel.
Pillanatnyilag hat leányvállalattal és a partner értékesítési irodákkal az Aereco közel 300 munkavállalót foglalkoztat, akik mind a minőség, a teljesítmény és az innováció mellett kötelezték el magukat.
A Marne-la-Vallee-i gyárban jelenleg több mint kétmillió szellőzőelemet, légbevezető típust, szellőző berendezést készítenek évente, de a gyártási kapacitás növelése folyamatos. Az Aereco termékei ma a világ minden táján, de főként Európában több millió lakásban működnek sikeresen, hozzájárulva ezzel a lakóépületek energiafelhasználásának csökkentéséhez.

Innováció, hogy folyamatosan az élen maradjunk
Fejlesztőközpontunk folyamatosan kutat, fejleszt és tesztel innovatív megoldásokat és folyamatokat a légbevezetőkkel és más berendezésekkel kapcsolatban, amelyeket beépítünk a jövőbeli termékeinkbe. A belső levegő minőség, akusztika és különböző légmennyiség vizsgálatokra specializálódott szakértőink a megfelelő berendezésekkel rendelkeznek, hogy hatékony új szellőző rendszereket, szellőző berendezéseket kifejlesztéséhez.

Tervezés
Mérnök csapatunk a laboratóriumból kikerülő prototípusokat fejleszti tovább, azok teljesítményi, formatervezési, minőségi igényeinek és az előállítási költségek figyelembe vétele mellett. Modern technológiákat alkalmazva (CAD tervezés, gyors prototípuskészítés...) a termékek rövid idő alatt gyártási fázisba, majd a piacra kerülhetnek.

Gyártás - Több mint egymillió termék évente
A légbevezető és egyéb termékek Franciaországban, a Marne-la-Vallee-i gyárban készülnek 18000 négyzetméteres alapterületen. A gyártási folyamat és a technológia precíz biztosításához szükséges gyártószerszámokat mérnökeink fejlesztik ki. A higroszabályozású elemek páraérzékelőjét egy speciálisan erre a célra kialakított légkezelt helyiségben állítják elő.

Minőség
A minőség kulcsszó az Aereco-nál. Ezt minden gyártási folyamatban ellenőrizzük, így biztosítjuk a vevői igényeket, a legjobb árakat és a legrövidebb szállítási határidőt. Termékeink átesnek fontos Francia intézetek különböző minőségi vizsgálatin is, így például SOCOTEC, CETIAT, CSTB stb. A Magyarországon forgalmazott légbevezetőink, légelvezetőink ÉMI által minősített termékek.

Az Aereco Légtechnika Kft.-ről röviden

Az AERECO Légtechnika Kft.-t 2000. év tavaszán a francia AERECO S.A. azzal a céllal alapította, hogy az általa kifejlesztett, belső páratartalom érzékelése alapján vezérelt szellőztetési rendszert megismertesse a hazai szakemberekkel, illetve elősegítse magyarországi alkalmazását.
Társaságunk itthoni megalakulása óta sikeresen alkalmazza a külföldön már évek óta elterjedt higroszabályozású rendszert, amely a Magyarországon 2000-ben még újnak számító, de nemzetközi összehasonlításban is egyedülálló technológiát képvisel. Az automatikusan működő szellőztetési rendszer hozzájárul a különböző helyiségek, helyiségcsoportok, így lakások, lakóépületek, irodahelyiségek, egészségügyi intézmények, szállodák szellőzésének optimális megoldásához. Az alacsony energiaigényű épületek a minimális energiafelhasználás miatt, igénylik az elszívott levegő hőjének hasznosítását is. Ezt a hővisszanyerős szellőzési rendszerekkel tudjuk megvalósítani.
Az Aereco Légtechnika Kft. mint mérnökiroda, a szellőztetési rendszerek értékesítése mellett részt vesz a légtechnikai tervezési, szakértési munkákban, valamint közvetlenül vagy képviseleti hálózatán keresztül, kivitelezői háttérrel is rendelkezik.
Társaságunk megalakulása óta, törekszik különböző társasház építő beruházó cégekkel, tervező irodákkal és kivitelező vállalkozásokkal a szoros szakmai partnerkapcsolatok kialakítására. Az Aereco Légtechnika Kft. eredményességének fő titka a képviselt korszerű technológia mellett, munkatársaink szakmai felkészültsége és a cég megbízhatósága. A szellőző rendszer szakmai elismeréseként 2001-ben Hungarotherm Nagydíjat nyert, majd 2006-ban és 2011-ben a rendszer légtechnikai elemei Kiváló Építési Termék minősítést kaptak.

Király Tamás,
cégvezető

Hirdetés


archicentrum | Médiaajánlat | | Adatvédelmi alapelvek | Kapcsolat velünk
copyright Interart Consulting Kft. 2002-2020. www.archicentrum.hu
Jogi képviselőnk: Dr. B. Horváth Ágnes ügyvéd, Budapest