Legyen az archicentrum a kezdőlapom


Regisztrálok és feliratkozom az archicentrum hírlevelére

2019.07.23.

Keresés

Termékcsoportok

Ügyfeleink bemutatása

CAD csomópontok

CAD elemtár

GDL objektumok

Termékadatlapok

Segédprogramok

Alkalmazási útmutatók

Textúrák

Referenciaképek

Prospektusok

Árlisták


Akciók  Belépés
Loginnév:
Jelszó:
 
Regisztráció
Elfelejtette jelszavát

Szolgáltatásaink

Tartalom hozzáadása

Link hozzáadása

Kapcsolat velünk

FAQ

Közbeszerzésen indulna?
Bízza profikra a papírmunka nehezét! Ajánlattevők teljes körű közbeszerzési képviselete: TriCSÓK Kft.
Problémamentes közbeszerzés!


   Hírek   Eseménynaptár   Linkek   Törvénytár   Intézmények   Pályázatok   Szoftverek   archicentrum
 Eseménynaptár
Művezetőképzés
Időpont: 2007-01-11
Helyszín: ÉVOSZ Titkárság épülete
 


Budapest, 2007. január - március

Az ÉVOSZ a bajor Hanns Seidel Alapítvány pécsi Építőipari Képzőközpontjával közösen 2007. január 11-től építőipari művezető továbbképző tanfolyamot szervez Budapesten, az ÉVOSZ Titkárság épületében. A német ''polir'' képzés tematikája alapján, a magyarországi építőipari környezet sajátosságainak figyelembevételével összeállított, az EU elvárásainak is megfelelő tananyag oktatásával Szakszövetségünk lehetőséget kíván teremteni arra, hogy a művezetői munkakört betöltő, vagy betölteni kívánó szakemberek felfrissítsék, és rendszerbe foglalják a korábban megszerzett ismereteiket, valamint azokat a mai elvárásoknak megfelelő ismeretekkel egészítsék ki.

A részvétel feltétele: szakmunkás végzettségűek esetében legalább négy év, technikusi, vagy ennél magasabb szakirányú iskolai végzettség esetében legalább két év szakmai gyakorlat.

A résztvevők a tanfolyam végén írásbeli vizsgát tesznek. A sikeresen vizsgázók a tanfolyam elvégzését igazoló, az ÉVOSZ, a Hanns Seidel Alapítvány és a pécsi Pollack Mihály Szakképző Iskola képviselői által aláírt magyar és német nyelvű oklevelet vehetnek majd át.

A művezetőképző tanfolyam tantárgyai: Baleset- és munkavédelem, Általános munkahelyi adminisztráció, Szakelmélet, Anyagismeret, Épületfizika, Tervolvasás és épületszerkezetek, Kalkuláció, Statika és vasbeton szerkezetek, Építőipari gépek és költségeik, Építési munkahely berendezése, Anyagrendelések, Munkahelyi menedzsment, Általános vezetéselmélet, Felmérés és elszámolás, Zsaluépítés, Kitűzés

A tanfolyammal kapcsolatban bővebb felvilágosítást az ÉVOSZ Titkárságán Pete Zoltán ad. Tel.: 201-03-33/20 mellék, E-mail: evosz.pz@mail.datanet.huHirdetés


archicentrum | Médiaajánlat | | Adatvédelmi alapelvek | Kapcsolat velünk
copyright Interart Consulting Kft. 2002-2019. www.archicentrum.hu
Jogi képviselőnk: Dr. B. Horváth Ágnes ügyvéd, Budapest