Legyen az archicentrum a kezdőlapom


Regisztrálok és feliratkozom az archicentrum hírlevelére

2020.09.29.

Keresés

Termékcsoportok

Ügyfeleink bemutatása

CAD csomópontok

CAD elemtár

GDL objektumok

Termékadatlapok

Segédprogramok

Alkalmazási útmutatók

Textúrák

Referenciaképek

Prospektusok

Árlisták


Akciók  Belépés
Loginnév:
Jelszó:
 
Regisztráció
Elfelejtette jelszavát

Szolgáltatásaink

Tartalom hozzáadása

Link hozzáadása

Kapcsolat velünk

FAQ

Közbeszerzésen indulna?
Bízza profikra a papírmunka nehezét! Ajánlattevők teljes körű közbeszerzési képviselete: TriCSÓK Kft.
Problémamentes közbeszerzés!


   Hírek   Eseménynaptár   Linkek   Törvénytár   Intézmények   Pályázatok   Szoftverek   archicentrum
Ruukki tetőrendszerek és ereszcsatorna rendszerek

Gyártói hírek - 2006-09-04 16:52:24


 cikk elküldése  |    cikk nyomtatása


Az otthon a legfontosabb hely, így lényeges, hogy a lehető legnagyobb védelmet biztosítsa az ön számára. Ha otthona beázik, szenved az egész ház. Érdemes tehát külön figyelmet szentelni az ''ÖTÖDIK HOMLOKZAT'' kiválasztásakor.

Kiváló színvonalú tetőink több, mint 40 évi védik az otthonokat Európa szerte. A Ruukki tetőburkolatait alkalmazva olyan gyors szerelési technika valósul meg a tetőfedésben, amellyel a hagyományos fedési idő (pl. kerámia-, vagy betoncserép) töredékére csökken. A folytonos felületű fémfedésekkel rendkívül szép és vízzáró tetők alakíthatók ki. A könnyűszerkezetes tetőfedés emellett kevesebb alátámasztást igényel, (súlya a hagyományos cserépfedés egytizede), így a fedélszék falszerkezetének anyagszükséglete is kisebb, olcsóbb. A Ruukki cserepeslemezek használata esetén akár a meglévő tetőszerkezet meghagyásával is elvégezhető a tető újrafedése, illetve bizonyos típusú régi tetők (pl. pala, bitumenes zsindely, régi acél trapézlemez) esetén még a korábbi fedést sem kell lebontani, az új cserepeslemez a meglévő fölé könnyen felszerelhető. A Ruukki tetőlemezek alapanyaga legtöbbször poliészter bevonattal ellátott horganyzott acéllemez. Az alapanyag, a felületkezelés és a bevonat tulajdonságainak köszönhetően a tetőlemezek tartóssága meghaladja a 30 évet.

Választék

Választékunkból a Monterrey model a legismertebb. Kis profilmagassága nyugodt külsőt kölcsönöz a tetőnek, a hatékony merevítést biztosító hullámforma pedig lehetővé teszi az acéllemez könnyű szerelhetőségét. Kis hullámmagasságú profilja megkönnyíti az ágak, a levelek és a hó eltakarítását. A tetőburkoló anyagok könnyen kezelhetők, a tető súlya pedig még télidőben sem terheli túl a tartószerkezetet. A cserepeslemez jól illeszkedik a környezetbe. A széles színválaszték alapján egyedi elképzelések is kielégíthetők. Külön érdekesség a cserepeslemezfedésben a matt bevonatú változat, amely megtévesztésig hasonlít az agyagcseréphez. Ez elsősorban műemlékek, de akár új épületek fedésére is kiváló. A hófogótól a csurgólécig, a gerincszellőzőtől a tömítőprofilokig minden elem megtalálható kínálatunkban, ami egy komplett tető kiegészítéséhez szükséges lehet.

A könnyűszerkezetes tetőrendszer-kínálatot korszerű, könnyen felszerelhető ereszcsatorna rendszerünk teszi teljessé, amely teljes megoldást biztosít a tető vízelvezetésére. Az ereszcsatorna rendszer funkcionális befejezést ad a tetőnek, s hatékonyan vezeti el a vizet a tetőről. Az előre gyártott elemek gondosan elkészített kompatibilis részei egyszerűen beépíthetők, mindkét oldalán bevonatos, 0,6 mm-es horganyzott acélból készülnek. A sima görbületek megakadályozzák a szennyeződések lerakódását, a külső csatorna tartók stabilak és könnyen tisztíthatók. A félkör alakú ereszcsatorna rendszerek kétféle méretben (Ø 125 mm és Ø 150 mm) állnak rendelkezésre. Az ereszcsatorna rendszerhez tartozó lefolyócsövek készre szerelhető csomagokban kerülnek forgalomba, és szabadon kombinálhatók az ereszcsatornákkal.
További információ:
Ruukki Hungary Kft.
1023 Budapest,
Árpád fejefelem útja 26-28.
Tel.:06-1/346-3010
Fax:06-1/346-3020


Kapcsolódó linkek:

Ruukki Hungary Kft.
A rovat további cikkei

Fény a tanulás szolgálatában
Több fényt!
Bio kőzetgyapottal az egészségünkért
BACHL akció a végfelhasználók számára
Terasz a tetőtérben: mégis hogyan?
Új ROCKWOOL honlap gazdagabb tartalommal
Rovataink

Magyar Építő Fórum hírei
Építőipari hírek
Gyártói hírek
Bemutatjuk
Szakmai szervezetek
Tippek, ötletekHirdetés


archicentrum | Médiaajánlat | | Adatvédelmi alapelvek | Kapcsolat velünk
copyright Interart Consulting Kft. 2002-2020. www.archicentrum.hu
Jogi képviselőnk: Dr. B. Horváth Ágnes ügyvéd, Budapest