Legyen az archicentrum a kezdőlapom


Regisztrálok és feliratkozom az archicentrum hírlevelére

2019.08.25.

Keresés

Termékcsoportok

Ügyfeleink bemutatása

CAD csomópontok

CAD elemtár

GDL objektumok

Termékadatlapok

Segédprogramok

Alkalmazási útmutatók

Textúrák

Referenciaképek

Prospektusok

Árlisták


Akciók  Belépés
Loginnév:
Jelszó:
 
Regisztráció
Elfelejtette jelszavát

Szolgáltatásaink

Tartalom hozzáadása

Link hozzáadása

Kapcsolat velünk

FAQ

Közbeszerzésen indulna?
Bízza profikra a papírmunka nehezét! Ajánlattevők teljes körű közbeszerzési képviselete: TriCSÓK Kft.
Problémamentes közbeszerzés!


   Hírek   Eseménynaptár   Linkek   Törvénytár   Intézmények   Pályázatok   Szoftverek   archicentrum
INTEGRA tetőtéri ablak - az intelligens választás

Gyártói hírek - 2008-08-04 11:59:08


 cikk elküldése  |    cikk nyomtatása


A legújabb rádiófrekvenciás technológiával felszerelt INTEGRA® a világ első intelligens tetőtéri ablaka. A jövőben egyetlen távirányító elegendő ahhoz, hogy egy vagy több ablak, illetve árnyékoló a ház bármely pontjáról mozgatható legyen. Az INTEGRA® csatlakoztatható az io-homecontrol® épületirányítási rendszerhez, melybe a jövőben egyre több termék integrálható majd.
A VELUX célja a maximális kényelem biztosítása és az intelligens házkoncepció megvalósítása volt az elektromos ablakműködtetés forradalmasításával, amikor kifejlesztette az INTEGRA® típusú tetőtéri ablakot.


Programozható szellőztetés
A friss levegő biztosítása az INTEGRA® segítségével bármikor, a ház bármely pontján „leheletkönnyűvé” válik. Ha napfényre és friss levegőre szeretnénk ébredni, akár ébresztőóraként is használhatjuk az INTEGRA® ablakot. Csak be kell programozni, hogy az ablak a megfelelő időpontban, a megadott szögben kinyíljon.
A távirányítóval a házban lévő bármely INTEGRA® tetőtéri ablak nyitási és zárási időpontja, valamint nyitási szöge, sőt az ablakokra szerelt elektromos belső árnyékolók és redőnyök felhúzási vagy leeresztési időpontja és annak mértéke beprogramozható.

Esőérzékelő
Minden INTEGRA® ablakot esőérzékelővel szereltek fel, amely az első esőcsepp megjelenésekor automatikusan zárja az ablakot, így védi a bútorokat és a padlót. A szárnyba épített szellőzőnyílás eközben nyitva marad, hogy esőtől, napsütéstől függetlenül mindig friss legyen a levegő a helyiségben.

Egyéni beállítások
A távirányító kezelése könnyen megtanulható. Az alapfunkciók mellett arra is használható, hogy a személyes igények szerint beállítsuk az egyes ablakok vagy ablakcsoportok nyitásának és zárásának, ill. árnyékolók fel- és lehúzásának menetét. A beállításokat tetszés szerint el is nevezhetjük, pl. „reggel” vagy „alvásidő”.

Távműködtetés
Az INTEGRA® távirányító segítségével a ház minden INTEGRA® ablaka vagy ablakcsoportja közvetlenül vezérelhető. A ház bármely részén állva vagy ülve ellenőrizhető az összes INTEGRA® tetőtéri ablak állapota is. Egy távirányítóval mintegy 200 elektromos termék vezérelhető egyenként, csoportban vagy teljesen egyszerre, épületen belül 30 m, épületen kívül 300 m távolságról.
A távirányítón megnézhetjük, hogy az ablakok, belső árnyékolók vagy redőnyök nyitva vagy csukva vannak-e, ellenőrizhetjük, hogy végrehajtódott-e közvetlen parancsunk. A gyors felismerés érdekében minden ablakot elnevezhetünk, például „Péter ablaka”.

Könnyű beépítés
A kompakt INTEGRA® csomag mindent tartalmaz, amire szükség van. A beépítés éppolyan egyszerű, mint egy kézi működtetésű ablak beépítése. Miután beépítették az ablakot, egyszerűen csatlakoztatni kell a hálózatra, és be kell állítani a távirányítót. A távirányító automatikusan felismeri az ablakokat, belső árnyékolókat, redőnyöket és a beépített világítást

Belső árnyékolók és redőnyök
A tetőtéri ablak tulajdonosok az elektromos VELUX belső árnyékolók és redőnyök óriási választékából válogathatnak. Miután megtalálták kedvencüket, az külön kábelezés nélkül az INTEGRA® tetőtéri ablakra csatlakoztatható. A távirányító a felszerelés pillanatában felismeri az új belső árnyékolókat és redőnyöket.
Hangulatunknak megfelelően szabályozhatjuk a természetes megvilágítást, anélkül, hogy felkelnénk a székből. A távirányítóval a ház bármely pontján egyetlen gombnyomással felhúzhatók vagy leengedhetők a belső árnyékolók és redőnyök.


További információ:
VELUX Magyarország Kft.
1031 Budapest, Zsófia u. 1-3.
Tel.: (1)436-0530, Fax: (1)436-0535
E-mail: velux-h@velux.com


Kapcsolódó linkek:

VELUX Magyarország Kft.
A rovat további cikkei

Fény a tanulás szolgálatában
Több fényt!
Bio kőzetgyapottal az egészségünkért
BACHL akció a végfelhasználók számára
Terasz a tetőtérben: mégis hogyan?
Új ROCKWOOL honlap gazdagabb tartalommal
Rovataink

Magyar Építő Fórum hírei
Építőipari hírek
Gyártói hírek
Bemutatjuk
Szakmai szervezetek
Tippek, ötletekHirdetés


archicentrum | Médiaajánlat | | Adatvédelmi alapelvek | Kapcsolat velünk
copyright Interart Consulting Kft. 2002-2019. www.archicentrum.hu
Jogi képviselőnk: Dr. B. Horváth Ágnes ügyvéd, Budapest