Legyen az archicentrum a kezdőlapom


Regisztrálok és feliratkozom az archicentrum hírlevelére

2020.06.05.

Keresés

Termékcsoportok

Ügyfeleink bemutatása

CAD csomópontok

CAD elemtár

GDL objektumok

Termékadatlapok

Segédprogramok

Alkalmazási útmutatók

Textúrák

Referenciaképek

Prospektusok

Árlisták


Akciók  Belépés
Loginnév:
Jelszó:
 
Regisztráció
Elfelejtette jelszavát

Szolgáltatásaink

Tartalom hozzáadása

Link hozzáadása

Kapcsolat velünk

FAQ

Közbeszerzésen indulna?
Bízza profikra a papírmunka nehezét! Ajánlattevők teljes körű közbeszerzési képviselete: TriCSÓK Kft.
Problémamentes közbeszerzés!


   Hírek   Eseménynaptár   Linkek   Törvénytár   Intézmények   Pályázatok   Szoftverek   archicentrum
Webshop szolgáltatást indít a Lindab - ereszcsatorna vásárlás online, gyorsan és egyszerűen

Gyártói hírek - 2011-03-02 13:28:39


 cikk elküldése  |    cikk nyomtatása


Az online kereskedelem egyre népszerűbb Magyarországon is, a fogyasztók egyre jelentősebb része ismeri fel a gyors, kényelmes és biztonságos internetes vásárlás előnyeit. Ahogyan az egy 2010-es kutatásból kiderül, az internethasználók 78 százaléka már vásárolt valamilyen terméket weben keresztül, és ez az arány évről évre nő.

A változó fogyasztói igényeket felismerve az acélszerkezetek és csapadékelvezető rendszerek terén piacvezető Lindab online webshop szolgáltatást indít márciustól. A lindabshop.hu címen elérhető webshopon keresztül az építkezők, felújítók és beruházók így otthonról, egy számítógép segítségével, de akár az építkezés helyszínéről egy okostelefonon keresztül is tájékozódhatnak a tervezett ereszcsatorna-vásárlást illetően.

A Lindab online vásárlási felülete az árurendelési lehetőségen túlmenően számos hasznos és korszerű funkcióval rendelkezik:
- azonnal elérhető, átfogó termékinformációk;
- előzetes, teljes körű online ajánlatkérésre nyílik lehetőség a felületen összeállított komplex vízelvezető rendszerek kapcsán;
- az építkezők, tervezők online is elküldhetik az adott épület tervrajzát;
- mintaházak alapján a kivitelezők saját ajánlathoz is használható kalkulációt végezhetnek.

A lindabshop.hu-n keresztül a vevők közvetlen és azonnali kapcsolatba tudnak lépni a cégünk országos kereskedelmi hálózatával, a Lindab Centerekkel, akik több színből, raktárkészletről azonnal tudják biztosítani a Lindab ereszcsatorna-rendszert, így garantált a vásárlói igények gyors, pontos és hatékony kiszolgálása. Soha nem volt ilyen kényelmes és egyszerű a beszerzés: az online összeállított ereszcsatorna-rendszereket a rendelés leadásától számított 24 órán belül, 50-60 km-es körzetben ingyenesen szállítjuk ki vásárlóinknak.
Önök online elküldik az érdeklődésüket, a Centerek megkeresik Önt 12-24 órán belül, és a jóváhagyott rendelésétől számított 24 órán belül megtörténik a kiszállítás.

(A kiszállítást tehát a véglegesített megrendelések idejétől számítjuk!)
A Lindab új szolgáltatása különösen hasznos és praktikus annak ismeretében, hogy sokan utolsó pillanatra hagyják a vízelvezető rendszer beszerzését. Pedig az ereszcsatornára érdemes már a tervezéskor gondolni, hiszen az nemcsak külsőleg, hanem műszaki szerepét, funkcióját tekintve is fontos része az épületnek. Sokan nem is gondolnák, de a vízelvezető csatorna alapanyaga, bevonata, és tartóssága nem csupán az épület külső esztétikus megjelenése miatt, de a ház állagmegőrzése okán is lényeges.

A széles, modern és korszerű színválasztékban egyaránt kapható Lindab Rainline termékcsalád 50 μm vastag kétoldali, színes bevonattal készül, így tulajdonképpen 30-50 éves színtartással bír.

Mi a Lindabnál minden tekintetben hosszú távban gondolkodunk: mind termékeink, mind a vevőinkkel, partnereinkkel való kapcsolattartás terén. Egy minőségi ereszcsatorna-rendszer megtérülő befektetés, nem csak pár évre szól. Az immár online is megrendelhető Lindab Rainline termékcsalád elemeire 30 év átfogó garanciát biztosítunk. Így ha a Lindabot választja, biztos lehet benne, hogy a jó kapcsolat nem ér véget a termék gyors és pontos leszállításával.
Amennyiben kérdése, észrevétele van, illetve segítségre szorul a tervezési vagy a kivitelezési folyamat bármely pontján, forduljon bizalommal Lindab Expertjeinkhez (a 06/23/531-300-as telefonszámon, vagy az eredetiseg@lindab.hu e-mailcímen), akik biztos szakértelemmel és sok éves tapasztalatukkal állnak rendelkezésére.

Lindab Rainline® – Esőben az első!

Lindabshop.hu – Termékinformációk, ajánlatkérés, tervezés, árurendelés – egy helyen, gyorsan, pontosan, kényelmesen!


A Lindabról
A Skandináv érdekeltségű Lindab céget 1959-ben alapították, a svédországi Bastad városában. Az azóta világszerte érdekeltségekkel bíró nemzetközi cégcsoport építőipari termékeket és épületrendszereket fejleszt, gyárt és forgalmaz horganyzott svéd acéllemezből a Ventiláció és Profil üzletágakban. A Lindab 5000 alkalmazottat foglalkoztat a világ több mint 30 országában.

A Lindab hazánkban az első cég volt, amely az acél alapanyagú, könnyűszerkezetes építési anyagokat egy hazai követelményeknek megfelelő, Magyar Szabvány szerint kialakított, komplett rendszerben kínálta. A cég ma már több mint 10 000 négyzetméteren folytat gyártótevékenységet. Az 1992-es alapítást követő töretlen fejlődés tette lehetővé, hogy a Lindab Magyarország a kelet-európai régió központja, kereskedelmi és fejlesztési motorja lett.


Kapcsolódó linkek:

Lindab Kft.
A rovat további cikkei

Fény a tanulás szolgálatában
Több fényt!
Bio kőzetgyapottal az egészségünkért
BACHL akció a végfelhasználók számára
Terasz a tetőtérben: mégis hogyan?
Új ROCKWOOL honlap gazdagabb tartalommal
Rovataink

Magyar Építő Fórum hírei
Építőipari hírek
Gyártói hírek
Bemutatjuk
Szakmai szervezetek
Tippek, ötletekHirdetés


archicentrum | Médiaajánlat | | Adatvédelmi alapelvek | Kapcsolat velünk
copyright Interart Consulting Kft. 2002-2020. www.archicentrum.hu
Jogi képviselőnk: Dr. B. Horváth Ágnes ügyvéd, Budapest