Legyen az archicentrum a kezdőlapom


Regisztrálok és feliratkozom az archicentrum hírlevelére

2020.09.21.

Keresés

Termékcsoportok

Ügyfeleink bemutatása

CAD csomópontok

CAD elemtár

GDL objektumok

Termékadatlapok

Segédprogramok

Alkalmazási útmutatók

Textúrák

Referenciaképek

Prospektusok

Árlisták


Akciók  Belépés
Loginnév:
Jelszó:
 
Regisztráció
Elfelejtette jelszavát

Szolgáltatásaink

Tartalom hozzáadása

Link hozzáadása

Kapcsolat velünk

FAQ

Közbeszerzésen indulna?
Bízza profikra a papírmunka nehezét! Ajánlattevők teljes körű közbeszerzési képviselete: TriCSÓK Kft.
Problémamentes közbeszerzés!


   Hírek   Eseménynaptár   Linkek   Törvénytár   Intézmények   Pályázatok   Szoftverek   archicentrum
Murexin Energy Saving System Active EPS - Csökkentse kiadásait hőszigeteléssel

Gyártói hírek - 2011-10-04 15:28:57


 cikk elküldése  |    cikk nyomtatása


Hosszú élettartam, összehangolt megbízható rendszer, különösen jó hőszigetelő képesség, egyszerű, könnyű feldolgozhatóság, változatos kialakítási lehetőségek, kedvező ár.
Mind, mind jól csengő, hangzatos szavak! De valóban van valóságalapjuk? A válasz: IGEN!


A klímaváltozás idején és mindenek előtt a folyamatosan növekvő energiaárak mellett a Murexin Energy Saving System Active EPS nagyban hozzájárul az energia megtakarításhoz, fűtés- és építési díjak csökkentéséhez és az Ön háza értékének növeléséhez: építsen tehát egy rendszert, és profitáljon a számos előnyéből!

Az energia és fűtésdíjak elvesznek a külső falakon keresztül. Murexin Energy Saving System Active EPS körbeveszi épületét, mint egy melegítő, védőkabát és megakadályozza az értékes energia 25-40 %-ának kiszökését.
Az, hogy a homlokzat a feladatát hatékonyan végzi-e, azt a fűtésdíjon észre lehet venni. Murexin Energy Saving System Active EPS-el 57 %-ot is megspórolhat a fűtésdíjából.
Új építésű házak esetén több 100 000 Ft-ot is megspórolhat, mert az optimális szigetelési érték a megfelelő hőszigeteléssel érhető el, és nem vastagabb falakkal, illetve előfalakkal.

Egy tudományos európai tanulmány kimutatta, hogy Ön a Murexin Energy Saving System Active EPS-el 20 %-kal növelheti háza értékét. Ezt az európai energiatanúsítvány is egyértelműen alátámasztja.

Murexin Energy Saving System Active EPS hőszigetelő rendszerek kettős, „termosz-effektus” hatása miatt minden évszakban hasznos: télen segít melegen tartani az épületet, nyáron pedig védi házát a túlzott felmelegedéstől.

Megállapított tény, hogy a hagyományos hőszigetelő anyagokhoz képest jóval gyorsabb ennek a rendszernek a kialakítása, éppen ezért nem csak új épületek hőszigeteléséhez ajánljuk, hanem már meglévő épületek utólagos hőszigeteléséhez is. Ennek a technológiának az alkalmazásával megkímélheti magát a hetekig tartó, fáradtságos és problémás felújításoktól.

Az akár 20 cm vastagságú System Active EPS rendszer alkotóelemei az Energy Panel White fehér, Energy Panel Grey és Grey Plus szürke polisztrol lemezeken kívül, az Energy Star, Energy Top és Energy Objekt ragasztótapasz, valamint az Energy Textile üvegszövet és Energy Primer vakolatalapozó, illetve a műgyanta kötőanyagú Energy Brilliant és Bravo, a szilikongyanta kötőanyagú Energy Furioso vékonyvakolat. Az alkotóelemeken kívül kiegészítő tartozékok is hozzátartoznak a rendszerhez a lábazati- és élvédőprofiloktól egészen a dűbelekig.

Amennyiben segítségre lenne szüksége, akkor látogasson el a www.murexin.hu weboldalra, ahol a fent nevezett Murexin rendszeren kívül az ásványgyapot hőszigetelő rendszerrel is megismerkedhet és elolvashatja a műszaki leírásokat.


Kapcsolódó linkek:

Murexin Kft.
A rovat további cikkei

Fény a tanulás szolgálatában
Több fényt!
Bio kőzetgyapottal az egészségünkért
BACHL akció a végfelhasználók számára
Terasz a tetőtérben: mégis hogyan?
Új ROCKWOOL honlap gazdagabb tartalommal
Rovataink

Magyar Építő Fórum hírei
Építőipari hírek
Gyártói hírek
Bemutatjuk
Szakmai szervezetek
Tippek, ötletekHirdetés


archicentrum | Médiaajánlat | | Adatvédelmi alapelvek | Kapcsolat velünk
copyright Interart Consulting Kft. 2002-2020. www.archicentrum.hu
Jogi képviselőnk: Dr. B. Horváth Ágnes ügyvéd, Budapest