Legyen az archicentrum a kezdőlapom


Regisztrálok és feliratkozom az archicentrum hírlevelére

2020.09.21.

Keresés

Termékcsoportok

Ügyfeleink bemutatása

CAD csomópontok

CAD elemtár

GDL objektumok

Termékadatlapok

Segédprogramok

Alkalmazási útmutatók

Textúrák

Referenciaképek

Prospektusok

Árlisták


Akciók  Belépés
Loginnév:
Jelszó:
 
Regisztráció
Elfelejtette jelszavát

Szolgáltatásaink

Tartalom hozzáadása

Link hozzáadása

Kapcsolat velünk

FAQ

Közbeszerzésen indulna?
Bízza profikra a papírmunka nehezét! Ajánlattevők teljes körű közbeszerzési képviselete: TriCSÓK Kft.
Problémamentes közbeszerzés!


   Hírek   Eseménynaptár   Linkek   Törvénytár   Intézmények   Pályázatok   Szoftverek   archicentrum
Murexin Energy Saving System Active Mineral - Engedje, hogy háza is levegőhöz jusson!

Gyártói hírek - 2011-10-14 16:15:18


 cikk elküldése  |    cikk nyomtatása


Hosszantartó minőség, magas szintű szolgáltatás, összehangolt rendszer, nem éghető, hangtompító, lélegző. Mind, mind jól csengő, hangzatos szavak! De valóban van valóságalapjuk? A válasz: IGEN!

A klímaváltozás idején és mindenek előtt a folyamatosan növekvő energiaárak mellett a Murexin Energy Saving System Active Mineral nagyban hozzájárul az energia megtakarításhoz, fűtés- és építési díjak csökkentéséhez és az Ön háza értékének növeléséhez: építsen tehát egy rendszert, és profitáljon a számos előnyéből!

A System Active Mineral hőszigetelő rendszer alkalmazásával az épületek is „fellélegezhetnek”. A hőszigetelő rendszerek ezen típusát ásványgyapotból állítják elő. Ennek a természetes alapanyagnak köszönhetően ennek a rendszernek az átlagosnál jóval nagyobb a páraáteresztő képessége.

Az ásványgyapot egy természetes szigetelőanyag, melyet nagyrészt ásványi nyersanyagokból állítanak elő, mint mészkő, földpát, dolomit és bazalt, valamint újrahasznosított anyagok. Ezzel az értékes foszilis nyersanyagok kímélik és az újrafelhasználható anyagoknak köszönhetően a környezetet még kevésbé terhelik.
A Murexin System Active Mineral alkalmazásával az ember a környezetet máris kétszeresen kíméli: kevesebb a fűtési szükséglet, ezáltal alacsonyabb a CO2 kibocsátás.

A System Active Mineral-al nincs szüksége kompromisszumokra, hiszen könnyen és gyorsan felhasználhatóak, így megkönnyítik az építkezést. Új épületek hőszigetelése mellett előszeretettel ajánljuk a már meglévő épületekhez is. Alkalmazásával hőt és ezáltal pénzt takaríthat meg.

A System Active Mineral rendszer alkotóelemei az Energy Panel Mineral és a kétrétegű, magas pontszerű terhelhetőségű, nagy mechanikai ellenálló képességű Energy Panel Mineral Plus ásványgyapot lemezeken kívül, az Energy Mineral ragasztóhabarcs és Energy Star ragasztótapasz, valamint az Energy Textile üvegszövet és Energy Primer vakolatalapozó, illetve a szilikongyanta kötőanyagú Energy Furioso és az Energy Crystal szilikát vékonyvakolat. Az alkotóelemeken kívül kiegészítő tartozékok is hozzátartoznak a rendszerhez a lábazati- és élvédőprofiloktól egészen a dűbelekig.

Amennyiben segítségre lenne szükségük, akkor látogassanak el a www.murexin.hu weboldalra, ahol a fent nevezett Murexin rendszeren kívül a polisztirol hőszigetelő rendszerrel is megismerkedhet és elolvashatja a műszaki leírásokat.


Kapcsolódó linkek:

Murexin Kft.
A rovat további cikkei

Fény a tanulás szolgálatában
Több fényt!
Bio kőzetgyapottal az egészségünkért
BACHL akció a végfelhasználók számára
Terasz a tetőtérben: mégis hogyan?
Új ROCKWOOL honlap gazdagabb tartalommal
Rovataink

Magyar Építő Fórum hírei
Építőipari hírek
Gyártói hírek
Bemutatjuk
Szakmai szervezetek
Tippek, ötletekHirdetés


archicentrum | Médiaajánlat | | Adatvédelmi alapelvek | Kapcsolat velünk
copyright Interart Consulting Kft. 2002-2020. www.archicentrum.hu
Jogi képviselőnk: Dr. B. Horváth Ágnes ügyvéd, Budapest