Legyen az archicentrum a kezdőlapom


Regisztrálok és feliratkozom az archicentrum hírlevelére

2020.12.01.

Keresés

Termékcsoportok

Ügyfeleink bemutatása

CAD csomópontok

CAD elemtár

GDL objektumok

Termékadatlapok

Segédprogramok

Alkalmazási útmutatók

Textúrák

Referenciaképek

Prospektusok

Árlisták


Akciók  Belépés
Loginnév:
Jelszó:
 
Regisztráció
Elfelejtette jelszavát

Szolgáltatásaink

Tartalom hozzáadása

Link hozzáadása

Kapcsolat velünk

FAQ

Közbeszerzésen indulna?
Bízza profikra a papírmunka nehezét! Ajánlattevők teljes körű közbeszerzési képviselete: TriCSÓK Kft.
Problémamentes közbeszerzés!


   Hírek   Eseménynaptár   Linkek   Törvénytár   Intézmények   Pályázatok   Szoftverek   archicentrum
Leier Smart kéményrendszer: keskeny és hőszigetelt

Gyártói hírek - 2014-11-13 15:06:53


 cikk elküldése  |    cikk nyomtatása


A Leier Hungária Kft. Smart néven új kéményrendszert mutat be, amelynek tervezésekor a lehető legkisebb helyigény volt az elsőszámú szempont. Az elsősorban szilárd tüzeléshez ajánlott, hőszigetelt Smart kémény, az innovációnak köszönhetően egyedülállóan kis helyigényű: a teljes funkciógazdagság biztosítása mellett is csupán 0,1 négyzetméter helyet foglal. A Smart kémény a leggyakrabban keresett méretskálát teljes mértékben lefedi, azaz 16-, 18-, valamint 20 cm-es kürtőátmérőjű változatban is elérhető.

A megrendelői igényekre, és a piac folyamatos alakulására reagálva, a Leier Hungária Kft. kifejlesztette a kategóriájában legkisebb helyigényű kéményét, a Leier Smart kéményrendszert. Miután az építési telkek és a lakások négyzetméter árai hosszú évek után most újra növekedésnek indultak, kiemelten fontos piaci igény lett a hasznos négyzetméterek minél nagyobb aránya. A felmerülő igényre kiváló megoldás a Smart kéményrendszer, amelynek befoglaló mérete mindössze 0,1 négyzetméter. A kiváló hőszigetelési értékei alkalmassá teszik a Smart kéményt házfalon kívüli alkalmazásra is, amely igen fontos szempont különösen fűtéskorszerűsítések esetén.

A kis méret, járulékos előnyöket is jelent. Az azonos átmérőnél 25%-kal alacsonyabb súlyú köpenyelemek, könnyebb építést tesznek lehetővé. Szemben más kéményrendszerekkel, a Smart kémény 9 fm-es hosszig szállítható egy raklapon, így a gyakran alkalmazott kéményhosszokkal szemben, akár a felére is csökkenhet a szállítási költség. A kis méret, kis súllyal jár, amely nagyban megkönnyíti az építést.

„A termék kifejlesztésénél az motiválta a Leier mérnökeit, hogy maximálisan reagálni tudjunk a piaci igényekre és egy kis helyigényű, hőszigetelt és nagyszerű ár/érték arányú kéményt dobjunk piacra. A Smart kéményrendszer rendelkezik mindezekkel a tulajdonságokkal, ráadásul kategóriája legkisebb kéménye is egyben.” – mondta el az új termékkel kapcsolatban Weimann Márk, a Leier Hungária Kft. kémény üzletágának vezetője, majd hozzátette: „A Smart család mellett, forgalomban maradnak a már népszerű, és jól bevált Multikeram kéményrendszereink is. A Leier Hungária Kft. ezzel a kéményportfólióval már minden helyzetre és igényre kínál megoldást. Optimális felhasználást biztosít tervezőknek, kivitelezőknek és mindenkinek, aki építkezik.”

Általánosságban, a Leier által forgalmazott kéményrendszerekről elmondható, hogy a gondos tervezésnek köszönhetően egyszerű a beépítésük, kiváló hőszigetelő képességgel bírnak, valamint kétkürtős kémény formájában, rendszereik kombinálhatóak azonos-, vagy más rendszerükkel.

A Smart kéményrendszerekre – csak úgy, mint a többi kéményére – a Leier Hungária Kft. egyedülálló 33 év rendszer-garanciát és ingyenes kéményméretezést vállal.
További információt a Leier termékeiről és kéményrendszereiről a Leier weboldalán talál.


A rovat további cikkei

Fény a tanulás szolgálatában
Több fényt!
Bio kőzetgyapottal az egészségünkért
BACHL akció a végfelhasználók számára
Terasz a tetőtérben: mégis hogyan?
Új ROCKWOOL honlap gazdagabb tartalommal
Rovataink

Magyar Építő Fórum hírei
Építőipari hírek
Gyártói hírek
Bemutatjuk
Szakmai szervezetek
Tippek, ötletekHirdetés


archicentrum | Médiaajánlat | | Adatvédelmi alapelvek | Kapcsolat velünk
copyright Interart Consulting Kft. 2002-2020. www.archicentrum.hu
Jogi képviselőnk: Dr. B. Horváth Ágnes ügyvéd, Budapest