Legyen az archicentrum a kezdőlapom


Regisztrálok és feliratkozom az archicentrum hírlevelére

2020.06.05.

Keresés

Termékcsoportok

Ügyfeleink bemutatása

CAD csomópontok

CAD elemtár

GDL objektumok

Termékadatlapok

Segédprogramok

Alkalmazási útmutatók

Textúrák

Referenciaképek

Prospektusok

Árlisták


Akciók  Belépés
Loginnév:
Jelszó:
 
Regisztráció
Elfelejtette jelszavát

Szolgáltatásaink

Tartalom hozzáadása

Link hozzáadása

Kapcsolat velünk

FAQ

Közbeszerzésen indulna?
Bízza profikra a papírmunka nehezét! Ajánlattevők teljes körű közbeszerzési képviselete: TriCSÓK Kft.
Problémamentes közbeszerzés!


   Hírek   Eseménynaptár   Linkek   Törvénytár   Intézmények   Pályázatok   Szoftverek   archicentrum
MR-24(R) tetőrendszer - A legjobb időjárás-elleni védelem

Gyártói hírek - 2004-06-16 14:21:47


 cikk elküldése  |    cikk nyomtatása


A Lindab Butler az acélszerkezetes csarnokok, épületek tervezésének és gyártásának európai piacán vezető vállalat. A cég a Lindab Csoport tagja, és a több mint 100 éves múltra visszatekintő Butler épületrendszereinek tapasztalatát is magáénak tudhatja.

Termékét - a Lindab Butler szerkezetet - széles körben használják a kis tetőlejtésű ipari, kereskedelmi, sport, szórakoztató és mezőgazdasági beruházásoknál. Csarnokait elsősorban az Európa minden részén megtalálható, független kereskedőkön keresztül értékesítik, másodsorban pedig közvetlen kapcsolatot tartanak fenn multinacionális vállalatokkal, nagy méretű vagy komplexebb épületek esetén. Minden egyes csarnokot az adott létesítményre vonatkozó statikai, szerkezeti, épületfizikai és építésrendészeti követelményeknek megfelelően, egyedileg tervezi meg és gyártja le a cég, így a hossz-, szélességi és magassági méretek bármely építési telek adottságaival és a tervezett felhasználással összhangban alakíthatók ki. A burkolati rendszerek közül az MR-24(R) tetőrendszert több mint 30 éve tartják joggal a legmagasabb színvonalú és hatásfokú korcolt fém tetőszerkezeti rendszernek világszerte. Az MR-24(R) rendszer hidegen hengerelt lemezei gyárilag kialakított, egymáshoz illő peremekkel készülnek nagyszilárdságú acéllemezből.

A helyszínen egymáshoz illesztik, majd egy elektromos korcológép segítségével - emberi kéz érintése nélkül - összezárják a lemezeket. Ez az összekapcsolás műszakilag teljesen megegyezik azzal az eljárással, amit folyadéktároló fémedényeknél - dobozos kóláknál, söröknél - alkalmaznak. Ez a korc a ma ismert legtökéletesebb vízzáró fémkötés, ami a vékony lemezkötéseknél fellépő kapilláris hatást teljes egészében kivédi. Az MR-24(R) tetőlemezek tökéletes víz elleni védelmét fokozza, hogy nincsenek rajtuk átmenő furatok és átmenő csavarok. Az MR-24(R) tetőrendszer kombinálható más könnyűszerkezetes rendszerekkel vagy akár hagyományos építési módokkal. Könnyen alkalmazható tetőfelújításokhoz, vagy bármilyen egyedi elképzelés megvalósításához, szinte minden tetőhöz és tetőformához (ívelt tetőkhöz is), 2% és 65% közötti tetőhajlás mellett. Ma az egész világon összesen több mint 200 millió négyzetméter tetőfelületen található MR-24(R) burkolati rendszer.


Kapcsolódó linkek:

www.lindab-butler.hu
A rovat további cikkei

Fény a tanulás szolgálatában
Több fényt!
Bio kőzetgyapottal az egészségünkért
BACHL akció a végfelhasználók számára
Terasz a tetőtérben: mégis hogyan?
Új ROCKWOOL honlap gazdagabb tartalommal
Rovataink

Magyar Építő Fórum hírei
Építőipari hírek
Gyártói hírek
Bemutatjuk
Szakmai szervezetek
Tippek, ötletekHirdetés


archicentrum | Médiaajánlat | | Adatvédelmi alapelvek | Kapcsolat velünk
copyright Interart Consulting Kft. 2002-2020. www.archicentrum.hu
Jogi képviselőnk: Dr. B. Horváth Ágnes ügyvéd, Budapest