Legyen az archicentrum a kezdőlapom


Regisztrálok és feliratkozom az archicentrum hírlevelére

2020.07.09.

Keresés

Termékcsoportok

Ügyfeleink bemutatása

CAD csomópontok

CAD elemtár

GDL objektumok

Termékadatlapok

Segédprogramok

Alkalmazási útmutatók

Textúrák

Referenciaképek

Prospektusok

Árlisták


Akciók  Belépés
Loginnév:
Jelszó:
 
Regisztráció
Elfelejtette jelszavát

Szolgáltatásaink

Tartalom hozzáadása

Link hozzáadása

Kapcsolat velünk

FAQ

Közbeszerzésen indulna?
Bízza profikra a papírmunka nehezét! Ajánlattevők teljes körű közbeszerzési képviselete: TriCSÓK Kft.
Problémamentes közbeszerzés!


   Hírek   Eseménynaptár   Linkek   Törvénytár   Intézmények   Pályázatok   Szoftverek   archicentrum
Hörmann: fiatal tehetségeket díjazott, siker a Construmán

Gyártói hírek - 2015-04-20 14:19:26


 cikk elküldése  |    cikk nyomtatása


A legnagyobb magyar építőipari vásáron, a Construmán hirdette ki egy hónapja indított pályázatának nyerteseit a Hörmann Hungária. A „Legyen az ajtód a díszleted!” elnevezésű alkotói pályázatot a Modart és Visart művészeti iskolák segítségével írta ki a Hörmann, amelyben fiatal művészek jeleníthettek meg különböző tematikákat Hörmann ZK típusú beltéri ajtókon. A három nyertesen túl egy negyedik, Közönség díjat is meghirdetett a Hörmann, erre a Construma ideje alatt lehetett szavazni. Akárcsak a pályázat, a közönségszavazás iránt is nagy volt az érdeklődés, több ezer voks érkezett a fantáziadús alkotásokra.

A Modart és Visart művészeti iskolákkal közösen meghirdetett pályázaton a Hörmann által biztosított minőségi ajtó mindkét oldalára kellett tervet készíteni, a két oldalnak nem kellett egyformának lennie, de feltétel volt, hogy az alkotás vizuálisan és koncepciójában is összefüggő legyen. Egy hallgató maximum három tervet nyújthatott be. Az elő három díjazott a Construmán megrendezett sajtóeseményen vehette át elismerését.

A díjátadón Szujó László, a Hörmann Hungária ügyvezető igazgatója kiemelte: minden diák kimagasló színvonalon teljesítette a pályázati kiírást, egyedi módon dolgoztak fel egy-egy tematikát. „Miért pont Miért pont beltéri ajtó? – mert mi azt valljuk, termékeink azon kívül, hogy piacvezetők a biztonság és a funkcionalitás tekintetében, ugyanakkor széppé, moderné is tehetik otthonainkat. Erre pedig egy ilyen alkotói pályázat megfelelő eszköz, a nagy érdeklődésre való tekintettel, jövőre is szeretnénk folytatni.” –fogalmazott Szujó László. A zsűri, amelynek Szujó László mellett tagja volt a két művészeti iskola vezető tanára: Horváth Szilvia és Szigethy Annak, illetve Kovács Csaba építész – 15 döntőbe jutott alkotás közül választotta ki az első három helyezettet.

I. helyezett: Dely Luca – Modart 1. éves hallgató

II. helyezett: Kun Bianka – Visart 1. éves hallgató

III. helyezett: Treszner Barbara – Visart 4. éves hallgató

A többi döntős pályázat a Közönség-díjért versengett, 2015. április 19. vasárnap éjfélig párhuzamosan lehetett szavazni a Construmán, a Hörmann Hungária honlapján, Facebook oldalán. A szavazatok összesítése után a közönségdíjas: Bobek Péter, 1270 db. szavazat alapján, 150.000 Ft. díjazás.

A fantáziadúsan megfestett ajtók iránt nagy az érdeklődés, a Hörmann Hungária jótékony céllal szeretné értékesíteni.

A döntőbe jutott alkotásokat a Hörmann Facebook oldalán tekinthetik meg.

A Construmán több száz érdeklődő kereste fel Európa piacvezető garázskapu gyártó és forgalmazó cégének standját. A legnagyobb magyar építőipari vásáron a Hörmann Hungária garázskapuk, garázskapu-meghajtások és bejárati ajtók innovatív palettáját vonultatta fel, a szakemberei által profik és amatőrök még átfogóbb képet kaptak a keresett termékekről.

Közben folytatódik a Hörmann Hungária nagysikerű, nem vásárláshoz kötött nyereményjátéka. Az év végéig bárki próbára teheti szerencséjét, nem kell mást tennie, mint a Hörmann akciós újságában található kupont kitölteni, és visszaküldeni a megadott elérhetőségekre, vagy Hörmann szakkereskedőhöz is le lehet adni. Sőt, a kupont már online is ki lehet tölteni! A tét: kétmillió forint értékű nyeremény, a legnépszerűbb Hörmann termékek várnak gazdára!

Bővebb információ és kuponletöltés: www.hormann.hu


A rovat további cikkei

Fény a tanulás szolgálatában
Több fényt!
Bio kőzetgyapottal az egészségünkért
BACHL akció a végfelhasználók számára
Terasz a tetőtérben: mégis hogyan?
Új ROCKWOOL honlap gazdagabb tartalommal
Rovataink

Magyar Építő Fórum hírei
Építőipari hírek
Gyártói hírek
Bemutatjuk
Szakmai szervezetek
Tippek, ötletekHirdetés


archicentrum | Médiaajánlat | | Adatvédelmi alapelvek | Kapcsolat velünk
copyright Interart Consulting Kft. 2002-2020. www.archicentrum.hu
Jogi képviselőnk: Dr. B. Horváth Ágnes ügyvéd, Budapest