Legyen az archicentrum a kezdőlapom


Regisztrálok és feliratkozom az archicentrum hírlevelére

2020.05.26.

Keresés

Termékcsoportok

Ügyfeleink bemutatása

CAD csomópontok

CAD elemtár

GDL objektumok

Termékadatlapok

Segédprogramok

Alkalmazási útmutatók

Textúrák

Referenciaképek

Prospektusok

Árlisták


Akciók  Belépés
Loginnév:
Jelszó:
 
Regisztráció
Elfelejtette jelszavát

Szolgáltatásaink

Tartalom hozzáadása

Link hozzáadása

Kapcsolat velünk

FAQ

Közbeszerzésen indulna?
Bízza profikra a papírmunka nehezét! Ajánlattevők teljes körű közbeszerzési képviselete: TriCSÓK Kft.
Problémamentes közbeszerzés!


   Hírek   Eseménynaptár   Linkek   Törvénytár   Intézmények   Pályázatok   Szoftverek   archicentrum
A Terrán Synus tetőcserepe nyerte el a Construma díjat

Gyártói hírek - 2015-04-21 10:42:07


 cikk elküldése  |    cikk nyomtatása


Az idei Construma 2015 díjat a Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. Synus tetőcserepe nyerte el (március 30-tól a termékeinek nevével összhangban a Mediterrán Magyarország Betoncserép Gyártó Kft. neve Terrán Tetőcserép Gyártó Kft.-re változott). A 34. Construma építőipari és otthonteremtési kiállításon ma vehette át a díjat Glattfelder Béla államtitkártól Gódi Attila, a Terrán ügyvezető igazgatója. A díjazott Terrán Synus cserepe innovatív, egyedülálló újdonság a tetőfelújításban, hiszen amellett, hogy extra tartós, vihar- és fagyálló, fontos szerepe van a tetőfelújítások során, hiszen használatával akár 30%-kal könnyebb lehet az új tető a régihez képest.

A Terrán Synus szinte szabályos sinus hullámformája teszi lehetővé statikailag, hogy a betoncserép súlya ne haladja meg a 4 kg-t anélkül, hogy tartóssági vagy funkcióbeli kompromisszumra kényszerülne. A súlycsökkenés a tetőfelújításoknál komoly előnyt jelent. A beton tömörsége miatt – hasonlóan a gyártó többi termékéhez – vízzáró, a tető súlya nem ingadozik. A termék alapanyagában színezett, színtartó. A felületkezelési eljárásoknak köszönhetően a környezeti hatásoknak – csapadék, koszosodás, mohásodás, UV sugárzás, egyéb időjárási viszontagságok – ellenáll. Nagy teherbírású és alaktartó. A legmodernebb Synus tetőcserép mellett, a világszínvonalú gyártási technológiának köszönhetően 2015 áprilisától a Terrán az összes termékére a hazai beton tetőcserépgyártó cégek közül egyedüliként, kimagaslóan magas, 50 év garanciát tud biztosítani vásárlóinak.

„A Synus piaci fogadtatása nagyon kedvező volt, hiszen a bevezetést követő első ¾ évben már több mint ezer házat fedtek be vele. Büszkék vagyunk arra, hogy a szakma is díjazza az innovativitásunkat, és a legnagyobb építőipari szakkiállításon is elismerést nyert a termékünk, hiszen a Construma 2015 díjával jutalmazták munkánkat.” – mondta Gódi Attila.

A cég számos elismerést is magáénak tudhat: 2003 tavaszán Construma Nagydíj, 2005-ben BNV Nagydíj, 2010-ben Business Superbrands, 2013-ban Magyar Termék Nagydíj és MagyarBrands díj – ez utóbbit 2014-ben ismét elnyerték, illetve 2014-es év legsikeresebb üzleti márkája lett a TERRÁN.


A rovat további cikkei

Fény a tanulás szolgálatában
Több fényt!
Bio kőzetgyapottal az egészségünkért
BACHL akció a végfelhasználók számára
Terasz a tetőtérben: mégis hogyan?
Új ROCKWOOL honlap gazdagabb tartalommal
Rovataink

Magyar Építő Fórum hírei
Építőipari hírek
Gyártói hírek
Bemutatjuk
Szakmai szervezetek
Tippek, ötletekHirdetés


archicentrum | Médiaajánlat | | Adatvédelmi alapelvek | Kapcsolat velünk
copyright Interart Consulting Kft. 2002-2020. www.archicentrum.hu
Jogi képviselőnk: Dr. B. Horváth Ágnes ügyvéd, Budapest