Legyen az archicentrum a kezdőlapom


Regisztrálok és feliratkozom az archicentrum hírlevelére

2019.11.20.

Keresés

Termékcsoportok

Ügyfeleink bemutatása

CAD csomópontok

CAD elemtár

GDL objektumok

Termékadatlapok

Segédprogramok

Alkalmazási útmutatók

Textúrák

Referenciaképek

Prospektusok

Árlisták


Akciók  Belépés
Loginnév:
Jelszó:
 
Regisztráció
Elfelejtette jelszavát

Szolgáltatásaink

Tartalom hozzáadása

Link hozzáadása

Kapcsolat velünk

FAQ

Közbeszerzésen indulna?
Bízza profikra a papírmunka nehezét! Ajánlattevők teljes körű közbeszerzési képviselete: TriCSÓK Kft.
Problémamentes közbeszerzés!


   Hírek   Eseménynaptár   Linkek   Törvénytár   Intézmények   Pályázatok   Szoftverek   archicentrum
Szorosabb együttműködésben a kivitelezőkkel

Gyártói hírek - 2004-09-21 12:38:30


 cikk elküldése  |    cikk nyomtatása


Az építkezés a családok életében nem kis vállalkozás, ezért nem mindegy, hogy miből és kivel - milyen szakember segítségével - vágnak bele a gyakran életre szóló vállalkozásba. Ebben a nagy építőanyag-gyártó cégeknek nem csupán érdeke, hanem felelőssége is van. A Wienerberger Téglaipari Rt. ezért szövetséget köt helyi viszonylatban elismert, megfelelő minőségben dolgozó és megfelelő szolgáltatást nyújtó kivitelező cégekkel, ezzel életre hívva a Porotherm Téglaházak Rendszerét.

Aki volt már építés közelében - akár úgy, hogy saját házát építette, akár csak besegített másnak - az tapasztalhatta, hogy az építkezés folyamán számos felmerülő kérdésre kell választ adni.
Ha telek és terv már van, a kérdések sora a ''ki fogja megépíteni'' kérdéssel kezdődik, majd jön, hogy ''miből legyenek a falak'', ki, hogyan és főleg mikor koordinálja a munkálatokat, beleférünk-e a tervezett költségvetésbe, mikor tudunk beköltözni új otthonunkba?

A válasz: Porotherm Téglaházak Rendszere

A családok többsége egyszer, néha kétszer vállalkozik építkezésre. A végeredmény viszont meghatározhatja akár több generáció életminőségét is. Ebben kíván segítséget nyújtani az a ''szövetség'', amelyet Magyarország nagy építőanyag-ipari cégei hoztak létre.
A Porotherm Téglaházak Rendszerének kialakítása során a Wienerberger Téglaipari Rt. célja, hogy saját illetve a Bramac, Schiedel, Tondach és Velux cégek termékeiből valóban minőségi, több generációt kiszolgáló otthonok épülhessenek, amelyek értéket jelentenek tulajdonosaik számára.
Mivel az épület minőségében nem csupán a jó minőségű termékeknek van szerepe, a Wienerberger által életre hívott ''szövetség'' megkeresi a helyi viszonylatban elismert, megfelelő minőségben dolgozó és megfelelő szolgáltatást nyújtó kivitelező cégeket, akik a Porotherm Téglaházak Rendszerében dolgozhatnak, e védjegyet használhatják értékesítésük során.

Mit várhat el az építtető a Porotherm Téglaházak Rendszerének tagjaitól?

A Wienerberger azon kivitelezőkkel köt szövetséget, amelyek az általa felállított feltételrendszernek eleget tesznek: rendelkeznek megfelelő szakembergárdával, referenciával és szolgáltatásuk színvonalát a napi munkájuk során - az előzetes tájékoztatás, ajánlatadás, szerződéskötés, bonyolítás és a végeredmény tekintetében is - meggyőzően bizonyították.

A Rendszerben dolgozó kivitelezők a Wienerberger által felállított követelmények között szereplő feltételeken kívül más szolgáltatást is nyújtanak (pl. banki kapcsolatok, ügyvédi szolgáltatás stb.), de fontos, hogy az anyagbeszerzéssel járó vesződséget is leveszik a megrendelő válláról.
A szerződés feltételeit az építtető és a kivitelező a Wienerberger ezen elvárásai mellett maguk határozzák meg.
A Porotherm Téglaházak Rendszerében dolgozó kivitelezők fix áron, fix határidőre, az építtető igényének megfelelő készültségi fokon vállalják az építést.

Mit nyújt az építtetőnek a Wienerberger?

Ajánlott termékek
A Porotherm Téglaházak Rendszerében dolgozó kivitelezővel való szerződéskötés az építtető számára azt jelenti, hogy a ház a Wienerberger és együttműködő partnerei által ajánlott termékekből - falazat, födém, tető, kémény, tető-ablak - épül legalább szerkezetkész állapotig.

Wienerberger minőség-ellenőrzés
Az építtető a ház megépítésére a rendszerben együttműködő kivitelező-partnerrel köt szerződést. A Wienerberger munkatársai folyamatosan ellenőrzik mind a partner szolgáltatásának színvonalát, mind a rendszer működését. A szerződésben foglalt műszaki tartalom megvalósulását független műszaki ellenőrzés biztosítja.

A Nyugat-Magyarországon 2004. szeptemberében elindult teszt után, amennyiben a Rendszer a vártnak megfelelően működik, jövő évben tovább keressük majd a azokat a kivitelezőket, akik a családi házat építők megbízható partnereivé válhatnak megfelelő szolgáltatásaikkal az egész ország területén bárhol.


Kapcsolódó linkek:

www.wienerberger.hu
A rovat további cikkei

Fény a tanulás szolgálatában
Több fényt!
Bio kőzetgyapottal az egészségünkért
BACHL akció a végfelhasználók számára
Terasz a tetőtérben: mégis hogyan?
Új ROCKWOOL honlap gazdagabb tartalommal
Rovataink

Magyar Építő Fórum hírei
Építőipari hírek
Gyártói hírek
Bemutatjuk
Szakmai szervezetek
Tippek, ötletekHirdetés


archicentrum | Médiaajánlat | | Adatvédelmi alapelvek | Kapcsolat velünk
copyright Interart Consulting Kft. 2002-2019. www.archicentrum.hu
Jogi képviselőnk: Dr. B. Horváth Ágnes ügyvéd, Budapest