Legyen az archicentrum a kezdőlapom


Regisztrálok és feliratkozom az archicentrum hírlevelére

2020.07.13.

Keresés

Termékcsoportok

Ügyfeleink bemutatása

CAD csomópontok

CAD elemtár

GDL objektumok

Termékadatlapok

Segédprogramok

Alkalmazási útmutatók

Textúrák

Referenciaképek

Prospektusok

Árlisták


Akciók  Belépés
Loginnév:
Jelszó:
 
Regisztráció
Elfelejtette jelszavát

Szolgáltatásaink

Tartalom hozzáadása

Link hozzáadása

Kapcsolat velünk

FAQ

Közbeszerzésen indulna?
Bízza profikra a papírmunka nehezét! Ajánlattevők teljes körű közbeszerzési képviselete: TriCSÓK Kft.
Problémamentes közbeszerzés!


   Hírek   Eseménynaptár   Linkek   Törvénytár   Intézmények   Pályázatok   Szoftverek   archicentrum
Ruukki Hungary Kft. - Új név, új tartalom

Gyártói hírek - 2005-04-19 15:49:40


 cikk elküldése  |    cikk nyomtatása


Ruukki Hungary Kft. néven kínálja a korábbi Rannila Hungary Kft. komplex építőipari megoldásait, melyek a hozzáadott szolgáltatások révén mostantól még magasabb értéket képviselnek.A Ruukki magyarországi leányvállalata a finn Rautaruukki acélkonszern építőipari üzletága, a Ruukki Construction tagjaként Magyarországon 1998-ban kezdte meg tevékenységét Rannila Hungary Kft. néven.

2004 szeptemberében a finn anyacég úgy döntött, hogy egy új, egységesített név alá rendezi az Európa 24 országában, az acélipar különböző területein működő vállalatainak szerteágazó cég- és márkaneveit. Az új névvel fémjelzett üzleti modellel lehetővé válik az ügyfélközpontú üzleti megoldások előtérbe helyezése.

Az egész cégcsoportra kiterjedő új védjegy a Ruukki név, amely a cégcsoport egységes vizuális megjelenésén kívül egy olyan, az ügyfelek igényein alapuló operatív modellt is fémjelez, amellyel a csoport a megszokott termékskáláján túl hozzáadott értékeket is nyújt ügyfeleiknek.

A Rannila Hungary Kft. is felvette az új Ruukki nevet a nemzetközi vállalatcsoport egységességé formálódásának eredményeként a; 2005. februárjától a cég Ruukki Hungary Kft. néven működik tovább.

A Ruukki cégcsoport Ruukki Construction építőipari divíziójának vállalatai világszerte elismert minőséget képviselnek a könnyűszerkezetes építőipari termékek és megoldások területén.

Az új üzleti modell lényege, hogy a Ruukki együttműködő partnerei bevonásával termékek mellett komplett építőipari megoldásokat kínál. Professzionális mérnök csapatuk és tervezői programjaik a termék megvásárlása előtti, kivitelezési projektjeik pedig a vétel utáni fázisban könnyítik meg az ügyfelek munkáját, így a vevőknek komplex, minőségi szolgáltatást biztosítanak a fémszerkezetes építőipari megoldások területén.

Biatorbágyi telephelyükön könnyűszerkezetes építőipari termékek széles skáláját gyártják 2003 óta. Helyi gyártókapacitásukra támaszkodva még közelebb kerültek vevőikhez, ezáltal is biztosítva a hatékonyabb kiszolgálást, rövidebb szállítási határidőket és gazdaságosabb megoldásokat.
A Ruukki az építőipari piacon olyan megoldásokat képvisel, melyek kedveznek az új anyagok és technológiák meghonosításának. Alapanyagaik és termékeik minőségét a több évtizedes múltra visszatekintő Ruukki cégcsoport által elért piaci sikerek igazolják.

A Ruukki a sokoldalú acélszerkezetek képviselője. Termékskálájukban a lakossági épületek könnyűszerkezetes tető- és falburkoló-anyag választékán kívül a gyorsan felépíthető, szerelt üzemi épületek, csarnokok burkolóanyag választéka is megtalálható. Kínálati palettájukban a homlokzati- és tetőrendszerek, ereszcsatorna rendszerek, belső szerkezetek valamint teherhordó rendszerek és komplett csarnokrendszerek egyaránt szerepelnek.
A Ruukki Hungary Kft. termékeit és komplex építőipari megoldásait országszerte működő, képzett viszonteladói és partneri hálózatán keresztül értékesíti.

További információ:
Ruukki Hungary Kft.
1023 Budapest, Árpád fejedelem útja 26-28.
Telefon: 06-1/346-3012
Fax: 06-1/346-3020Kapcsolódó linkek:

Ruukki Hungary Kft.
A rovat további cikkei

Fény a tanulás szolgálatában
Több fényt!
Bio kőzetgyapottal az egészségünkért
BACHL akció a végfelhasználók számára
Terasz a tetőtérben: mégis hogyan?
Új ROCKWOOL honlap gazdagabb tartalommal
Rovataink

Magyar Építő Fórum hírei
Építőipari hírek
Gyártói hírek
Bemutatjuk
Szakmai szervezetek
Tippek, ötletekHirdetés


archicentrum | Médiaajánlat | | Adatvédelmi alapelvek | Kapcsolat velünk
copyright Interart Consulting Kft. 2002-2020. www.archicentrum.hu
Jogi képviselőnk: Dr. B. Horváth Ágnes ügyvéd, Budapest