Legyen az archicentrum a kezdőlapom


Regisztrálok és feliratkozom az archicentrum hírlevelére

2020.06.05.

Keresés

Termékcsoportok

Ügyfeleink bemutatása

CAD csomópontok

CAD elemtár

GDL objektumok

Termékadatlapok

Segédprogramok

Alkalmazási útmutatók

Textúrák

Referenciaképek

Prospektusok

Árlisták


Akciók  Belépés
Loginnév:
Jelszó:
 
Regisztráció
Elfelejtette jelszavát

Szolgáltatásaink

Tartalom hozzáadása

Link hozzáadása

Kapcsolat velünk

FAQ

Közbeszerzésen indulna?
Bízza profikra a papírmunka nehezét! Ajánlattevők teljes körű közbeszerzési képviselete: TriCSÓK Kft.
Problémamentes közbeszerzés!


   Hírek   Eseménynaptár   Linkek   Törvénytár   Intézmények   Pályázatok   Szoftverek   archicentrum
Ruukki - könnyűszerkezetes építőipari megoldások minőségi acélból

Gyártói hírek - 2005-06-09 15:57:31


 cikk elküldése  |    cikk nyomtatása


A Ruukki az acélipar szakértője. A legkisebb részlettől a legnagyobb építőipari projektig, minden területen számíthat ránk, legyen szó fémszerkezetes épületelemekről, burkolatokról, rendszer-elemekről, vagy akár komplett fémszerkezetes építőipari megoldásokról. Vevőink igényeinek maximális kiszolgálása érdekében folyamatosan fejlesztjük termékeinket, szolgatatásainkat és rendszereinket.

A Ruukki a finn Rautaruukki Oy acélkonszern magyarországi leányvállalata. A Rautaruukki-hoz tartozó vállalatok nemzetközi csoportja minőségi, fémszerkezetű megoldásokat kínál az acélipar különböző szegmenseinek. 2004 őszén az anyacég úgy döntött, hogy vállalatainak szerteágazó cég- és márkaneveit egy új név és tevékenységi modell alá egységesíti.
A Csoport összes vállalkozásának új egységes neve a Ruukki.
A Ruukki átformált üzleti modellje olyan irányvonalat határoz meg célkitűzéseinek, amely a megszokott termékskálán túl hozzáadott értékként valódi ügyfélközpontú üzleti megoldásokat támogat a Ruukki egységesített védjegye alatt, a csoport tevékenységének mind a 24 országában.
A magyarországi leányvállalat, amely a Ruukki építőipari üzletágának - Ruukki Construction - tagja, Rannila Hungary Kft. néven - 1998-ban kezdte meg hazai tevékenységét. A Ruukki magyarországi képviselete az építőipar számára kínál fémszerkezetű megoldásokat.
A Ruukki Magyarországon is olyan megoldásokat képvisel a hazai építőipari piacon, amely kedvez az új anyagok és technológiák meghonosodásának.

A cég a sokoldalú acélszerkezetek képviselője. Termékskálájában a lakossági épületek könnyűszerkezetes tető- és falburkoló-anyag választékán kívül a gyorsan felépíthető, szerelt üzemi épületek, csarnokok burkolóanyag választéka is megtalálható. Kínálati palettájában homlokzati- és tetőrendszerek, ereszcsatorna rendszerek, belső szerkezetek, teherhordó rendszerek, valamint komplett épületrendszerek egyaránt szerepelnek. A cég termékeinek alapvető jellemzője a minőség és tartósság, amelyet az ISO minőségi tanúsítványai is igazolnak.

A Ruukki biatorbágyi gyártó üzemének kapacitására támaszkodva szolgálja ki a hazai és környező országokban lévő vevőinek növekvő igényét.
A bevonattal ellátott, horganyzott acél alapanyagból készülő, könnyűszerkezetes építőipari termékek széles skáláját gyártják a biatorbágyi telephelyen. A gyártóüzem 2003-as indulása óta a Ruukki jelenléte számottevően növekedett mind a hazai, mind a közép-eruópai piacokon. A Ruukki hosszú távon gondolkodva, biatorbágyi gyártókapacitására alapozva kívánja tovább erősíteni hazai és közép-európai pozícióját.
Vevőinknek és partnereinknek tervezési, műszaki információkkal támogatott komplex, minőségi szolgáltatást nyújtunk a fémszerkezetes építőipari megoldások területén. Professzionális mérnök csapatunkra és tervezői programjainkra támaszkodunk ügyfeleink még jobb kiszolgálása érdekében. Országszerte működő, képzett viszonteladói és partneri hálózatot építettünk ki annak érdekében, hogy még közelebb kerülhessünk vevőinkhez. Partneri hálózatunkkal együttműködve arra törekszünk, hogy termékeinket komplett építőipari megoldásokként tudjuk értékesíteni vevőinknek.
Célunk, amelyet az új Ruukki fémjelzése alatt a cégcsoport működési területének 24 országában egységesen tűzött ki maga elé: Még többek akarunk lenni, és elsősorban még többet akarunk nyújtani ügyfeleinknek.Bővebb információ:
Ruukki Hungary Kft.
Telephely:
2051 Biatorbágy
Rozália park 5-7.
www.ruukki.com
www.rannila.hu


Kapcsolódó linkek:

Ruukki Hungary Kft.
A rovat további cikkei

Fény a tanulás szolgálatában
Több fényt!
Bio kőzetgyapottal az egészségünkért
BACHL akció a végfelhasználók számára
Terasz a tetőtérben: mégis hogyan?
Új ROCKWOOL honlap gazdagabb tartalommal
Rovataink

Magyar Építő Fórum hírei
Építőipari hírek
Gyártói hírek
Bemutatjuk
Szakmai szervezetek
Tippek, ötletekHirdetés


archicentrum | Médiaajánlat | | Adatvédelmi alapelvek | Kapcsolat velünk
copyright Interart Consulting Kft. 2002-2020. www.archicentrum.hu
Jogi képviselőnk: Dr. B. Horváth Ágnes ügyvéd, Budapest