Legyen az archicentrum a kezdőlapom


Regisztrálok és feliratkozom az archicentrum hírlevelére

2020.07.07.

Keresés

Termékcsoportok

Ügyfeleink bemutatása

CAD csomópontok

CAD elemtár

GDL objektumok

Termékadatlapok

Segédprogramok

Alkalmazási útmutatók

Textúrák

Referenciaképek

Prospektusok

Árlisták


Akciók  Belépés
Loginnév:
Jelszó:
 
Regisztráció
Elfelejtette jelszavát

Szolgáltatásaink

Tartalom hozzáadása

Link hozzáadása

Kapcsolat velünk

FAQ

Közbeszerzésen indulna?
Bízza profikra a papírmunka nehezét! Ajánlattevők teljes körű közbeszerzési képviselete: TriCSÓK Kft.
Problémamentes közbeszerzés!


   Hírek   Eseménynaptár   Linkek   Törvénytár   Intézmények   Pályázatok   Szoftverek   archicentrum
''Építem a házam'' - hiánypótló szakkönyv házépítőknek

Tippek, ötletek - 2010-04-21 16:54:18


 cikk elküldése  |    cikk nyomtatása


Az „Építem a házam” című hiánypótló könyvsorozat első kötetének Construmán tartott szerzői bemutatói sok száz hallgatót vonzottak mind a szakmai mind a lakossági napokon. Az építkezés előkészítő szakaszával foglalkozó könyv április 30-ig 15 % kedvezménnyel rendelhető meg.

Az építkezés előkészítő szakasza az, amelyre indokolatlanul kevés időt és energiát szánunk, és amelynek alapos előkészítésében nyújt segítséget a könyv.
Tévhit, hogy az építkezés az első kapavágással kezdődik. Számtalan tanulságos történetet tudna bárki idézni, amely az építkezés viszontagságait taglalja – nem kimondottan pozitív élményeket. Mindez elkerülhető, de legalábbis a költséges és kompromisszumokkal teli döntések kockázata csökkenthető az építkezés körültekintő előkészítésével. Ugyanakkor az építkezők döntő többségének egy családi ház megépítése életre szóló, akár összességében több tízmillió forintos döntések folyamata, amely döntéseket sokan kevés és nem kellően megalapozott információk alapján hoznak meg.

A sokéves építőipari tapasztalattal rendelkező szerzőpáros ezen információs hiány kitöltésére ragadott tollat, helyesebben klaviatúrát. A jelenleg független tanácsadóként és coachként dolgozó Bodnár György szakmai tapasztalatát többek között a Wienerberger Téglaipari zRt. kereskedelmi igazgatójaként és a Nikecell Kft. ügyvezető igazgatójaként szerezte. Tóth Balázs az egyik legnagyobb magyar építőanyag-gyártó cég munkatársaként hosszú évek óta az építőipar és az építésztársadalom meghatározó alakja, rendszeresen publikál és tart országszerte előadásokat.

A három kötetesre tervezett könyvsorozatnak már az első, az építkezés előkészítő szakaszával foglalkozó kötete is hiánypótló a magyar szakkönyvpiacon.
Az olvasmányos, színes szakkönyv az olvasót a házépítés előkészítési folyamatán végigvezetve többek között olyan fontos témaköröket tárgyal, mint a megfelelő telek és kivitelező kiválasztása, a költségvetés megtervezése, vagy az egyre fontosabbá váló energiatakarékosság kérdése. A könyv a kezdetektől veszi végig a házépítést, így már azt a kérdést is segít megválaszolni, hogy valóban családi házra van-e szüksége az olvasónak.
A döntési segédleteket is tartalmazó, táblázatokkal, ábrákkal gazdagon illusztrált könyv a legfontosabb alapfogalmakkal megismertetve segít eligazodni az információk dömpingjében és megmutatja, hogyan válasszunk a tengernyi lehetőség közül. A könyvsorozat az építkezést tervező számára pénz- és időmegtakarítást jelenthet, ezért megvásárlása az első komolyan megtérülő befektetés lehet egy családi ház építése során.

A könyv megrendeléséhez kattintson ide: http://www.hazepites-tervezes.hu/epitemahazam


A rovat további cikkei

Kérdezzen akár több tucat épületgépész szakértőtől!
Ne legyen szauna a házból!
Egy kis épületfizika: Belsőleg
Tél, hideg, szigetelés...
Kreatív rekonstrukciók - Szakmai kirándulások Budapestre és Bécsbe
Creaton Bakony Futófesztivál az ÉMSZ Nívódíjas zirci Bagolyvár Fogadó környékén
Rovataink

Magyar Építő Fórum hírei
Építőipari hírek
Gyártói hírek
Bemutatjuk
Szakmai szervezetek
Tippek, ötletekHirdetés


archicentrum | Médiaajánlat | | Adatvédelmi alapelvek | Kapcsolat velünk
copyright Interart Consulting Kft. 2002-2020. www.archicentrum.hu
Jogi képviselőnk: Dr. B. Horváth Ágnes ügyvéd, Budapest