Legyen az archicentrum a kezdőlapom


Regisztrálok és feliratkozom az archicentrum hírlevelére

2020.09.21.

Keresés

Termékcsoportok

Ügyfeleink bemutatása

CAD csomópontok

CAD elemtár

GDL objektumok

Termékadatlapok

Segédprogramok

Alkalmazási útmutatók

Textúrák

Referenciaképek

Prospektusok

Árlisták


Akciók  Belépés
Loginnév:
Jelszó:
 
Regisztráció
Elfelejtette jelszavát

Szolgáltatásaink

Tartalom hozzáadása

Link hozzáadása

Kapcsolat velünk

FAQ

Közbeszerzésen indulna?
Bízza profikra a papírmunka nehezét! Ajánlattevők teljes körű közbeszerzési képviselete: TriCSÓK Kft.
Problémamentes közbeszerzés!


   Hírek   Eseménynaptár   Linkek   Törvénytár   Intézmények   Pályázatok   Szoftverek   archicentrum
Lítium-ion technológiás készülékek a Bosch-tól!

Tippek, ötletek - 2011-06-02 11:31:14


 cikk elküldése  |    cikk nyomtatása


A Bosch lítium-ion technológiás gépeinél nincs benzin, nincs vezeték, csak maximális teljesítmény. E szerszámok mindig használatra készek. Bármikor a töltőre lehet tenni őket. Nem kell aggódni az önkisülés vagy a memóriaeffektus miatt. Sőt! 4 hónapos készenlét után a teljesen feltöltött lítium-ion akku töltöttsége még mindig 92%! A Bosch által biztosított teljesítmény hatszor hosszabb ideig áll rendelkezésre, mint a hagyományos NiCd akkumulátoroké.

Méretük és súlyuk kb. 60%-kal kisebb a hagyományos nikkel-kadmium akkukhoz képest és kisebb helyet foglalnak, miközben ugyanazt a teljesítményt nyújtják. Ki kell még emelni az intelligens elektronikus cellavédelmet, a Bosch ECP-t, amely megvédi a lítium-ion akkukat a túlmelegedéstől és a túlterheléstől. Ez különösen hosszú élettartamot biztosít a készülékeknek. Mivel igen magas minőségű és legújabb technológiával felszerelt gépekről van szó, nem a legolcsóbbak a piacon, viszont a Bosch Power4All rendszerhez tartozó összes gép - beleértve a szegélynyírókat, sövénynyírókat, de számos barkácsgépet is, - pontosan ugyanazzal a Li-on akkumulátorral működik. A nagy teljesítményű, 18 voltos akku a Power4All rendszer valamennyi gépéhez használható, így csak egyetlen akkut és töltőt kell megvásárolni!
Számos kerti gép elérhető akkumulátoros változatban is.

AKE30 LI akkus láncfűrész A Bosch 2011-es újdonsága, az AKE 30 LI az egyik leghatékonyabb, legnagyobb teljesítményű és legkönnyebben használható akkus láncfűrész, amely mindig használatra kész és bármilyen vágási munkát elvégez a kertben.Ciso vezetéknélküli metszőolló A világszerte első akkus metszőolló beépített lítium-ion akkuval. A Ciso-val „gombnyomásra” vághat: több mint 500 vágás egyetlen akkutöltéssel. Akár 14 mm átmérőjű puhafához vagy 9 mm átmérőjű keményfához. Az oldalsó késrendszernek köszönhetően precízen vág.

Az akkus sövényvágók új generációja véget vet a vezeték összekuszálódásának és véletlen elvágásának. Velük minden pozícióban fáradság nélkül dolgozhat, hiszen nagyon könnyűek és ergonómiailag kiegyensúlyozottak. Blokkolásgátló rendszer szavatol a folyamatos vágási teljesítményért.


Fű- és sövénynyíró ollók A Bosch Isio, ASB és AGS könnyű, kompakt, nagyon egyszerűen kezelhető, mégis erős kis kerti szerszámok fű- és sövényvágásra. Kiváló minőségű svájci késekkel rendelkeznek, és egyetlen akkutöltéssel akár több mint egy óráig is dolgozhat velük folyamatosan. Cserélhető késeiknek köszönhetően éppen úgy alkalmassá tehetőek fűszegély, mint sövény vágására. A tartozékként kapható teleszkópos nyél még kényelmesebbé teszi a használatukat.


Az ART 23 / 26 LI akkumulátoros fűszegélyvágóval szabadon dolgozhat akár egy kilométeren, egyetlen töltéssel. A teleszkópos nyéllel tökéletesen beállítható a magasság 23, vagy 26 cm-es vágásátmérője, távtartó kengyele, gumimarkolata.
Unja már a fűnyírás közben, hogy állandóan figyelni kell a vezetékre? Akkor a Bosch új generációs Rotak vezetéknélküli fűnyíróit Önnek találták ki. 3-féle vágásszélességben, 1 és 2 akkuval is elérhetőek, új, egyedülálló Ergoflex fogantyúval, ami tökéletes testtartást biztosít munka közben, testmagasságtól, alkattól függetlenül mindenkinek!

Most14 napon át kockázat nélkül lehet hazavinni és kipróbálni a Bosch akkus kerti gépeit az Obi áruházakból. Ha 14 napon belül sérülésmentesen, hiánytalanul, visszaviszi, visszatérítjük a vételárat!
Bővebb információk: www.bosch-pt.hu/kertigépek/


A rovat további cikkei

Kérdezzen akár több tucat épületgépész szakértőtől!
Ne legyen szauna a házból!
Egy kis épületfizika: Belsőleg
Tél, hideg, szigetelés...
Kreatív rekonstrukciók - Szakmai kirándulások Budapestre és Bécsbe
Creaton Bakony Futófesztivál az ÉMSZ Nívódíjas zirci Bagolyvár Fogadó környékén
Rovataink

Magyar Építő Fórum hírei
Építőipari hírek
Gyártói hírek
Bemutatjuk
Szakmai szervezetek
Tippek, ötletekHirdetés


archicentrum | Médiaajánlat | | Adatvédelmi alapelvek | Kapcsolat velünk
copyright Interart Consulting Kft. 2002-2020. www.archicentrum.hu
Jogi képviselőnk: Dr. B. Horváth Ágnes ügyvéd, Budapest