Legyen az archicentrum a kezdőlapom


Regisztrálok és feliratkozom az archicentrum hírlevelére

2020.12.01.

Keresés

Termékcsoportok

Ügyfeleink bemutatása

CAD csomópontok

CAD elemtár

GDL objektumok

Termékadatlapok

Segédprogramok

Alkalmazási útmutatók

Textúrák

Referenciaképek

Prospektusok

Árlisták


Akciók  Belépés
Loginnév:
Jelszó:
 
Regisztráció
Elfelejtette jelszavát

Szolgáltatásaink

Tartalom hozzáadása

Link hozzáadása

Kapcsolat velünk

FAQ

Közbeszerzésen indulna?
Bízza profikra a papírmunka nehezét! Ajánlattevők teljes körű közbeszerzési képviselete: TriCSÓK Kft.
Problémamentes közbeszerzés!


   Hírek   Eseménynaptár   Linkek   Törvénytár   Intézmények   Pályázatok   Szoftverek   archicentrum
Törökbálinton kezdődik az ÉMSZ Regionális Szakmai Nap sorozata

Tippek, ötletek - 2013-05-03 15:59:52


 cikk elküldése  |    cikk nyomtatása


Energiatudatos épületburok címmel ingyenes* szakmai napot tart az ÉMSZ országszerte kilenc helyszínen 2013. május 8–november 6. között.
MÉK: 2 pont (2013/149)


Az ÉMSZ idei Regionális Szakmai Nap konferenciasorozata atetők és homlokzatok korszerű felújításának témája köré épül, mely kérdéskör az újépítések számának drasztikus visszaesése miatt ismét kiemelt aktualitással bír. Az előadások három szekcióra bontva tárgyalják a minőségi építést alapul véve azenergetika – energiahatékonyság, valamint a magas- és lapostetők korszerű felújításának és építésének kérdéskörét. A BMGE Épületszerkezettaniés Magasépítési Tanszék tanáraiértekeznek az energiatudatos épületburok kialakításának lehetőségeiről, az energiahatékonyság gyakorlati projektekben való alkalmazásáról,az erkélyek és függőfolyosók felújításának szigetelési kérdéseiről, a lapostetők tűzvédelmi követelményeiről, illetve a korszerű szigetelőanyagokról.A professzori előadásokat a gyártó cégek műszaki szakembereinek magas szakmai színvonalúismertetései váltják, amelyeka termékspecifikus, gyakorlati példákat felvonultatva a mindennapi munkát hivatottak megkönnyíteni. A konferencia több megközelítésben is tárgyalja az építési termékek európai szabályozásának változásait is, a CPR rendeletet, valamint a CPR rendelettel nem szabályozott termékek forgalmazásának várható követelményeit. Az érdeklődőkrövid ismertetést hallgathatnak meg az ÉMSZ kiadásában aConstruma Szakkiállításra megjelent, a Szálerősítésű cement tetőfedése tervezési és kivitelezési szabályaicímű hiánypótló szakkönyvről, valamint az átdolgozott és újra kiadott Bádogos „Bibliáról”.A konferenciánbemutatásra kerülnek az elismert hazai és nemzetközi (svájci és németországi tetőfedő szövetségekből delegált) zsűri általa helyszínen is megtekintett és szigorú szakmai szempontok alapján értékelt „Év Tetője Nívódíj Pályázat” nívódíjas és régiós nyertes munkái négy szekcióban: magastetők, lapostetők, fémlemez fedések és az idén első alkalommal meghirdetett energiatudatos épületburok kategóriában.

Szövetségünk, az Épületszigetelők, Tetőfedők és Bádogosok Magyarországi Szövetsége 25 évvel ezelőtt alakult. A szervezet létrejöttét a minőségi építést célul tűzve a szakma jobbításának igénye hozta létre. A szakképzés, oktatás, szakmai fórumok szervezése meghatározó tevékenységünk a mai napig a víz-, hő- hangszigetelések, tetőfedések, valamint a tetőkön és homlokzatokonvégzett bádogos munkák területén. Tevékenységünkkel támogatjuk a nemzetközi trendek hazai meghonosítását. Tagjaink körében megtalálhatóak az anyaggyártó és forgalmazó cégek,a szakipari kivitelezők, valamint az építészek, szakági tervezők,egyetemi oktatók, szakértők képviselői is. Ez a hármasság teszi lehetővé, hogy kiadványaink, szakmai programjaink igen széles látásmóddal közelítsék meg a szakmai problémákat.

*A konferencia előzetes regisztráció esetén, illetve ÉMSZ tagoknak ingyenes, a helyszínen bruttó 2.000 Ft.

MÉK: 2 pont (2013/149)

A helyszíneketés a pontos programot a www.emsz.hu oldalon olvashatják.

Tovább az online jelentkezéshez »
A rovat további cikkei

Kérdezzen akár több tucat épületgépész szakértőtől!
Ne legyen szauna a házból!
Egy kis épületfizika: Belsőleg
Tél, hideg, szigetelés...
Kreatív rekonstrukciók - Szakmai kirándulások Budapestre és Bécsbe
Creaton Bakony Futófesztivál az ÉMSZ Nívódíjas zirci Bagolyvár Fogadó környékén
Rovataink

Magyar Építő Fórum hírei
Építőipari hírek
Gyártói hírek
Bemutatjuk
Szakmai szervezetek
Tippek, ötletekHirdetés


archicentrum | Médiaajánlat | | Adatvédelmi alapelvek | Kapcsolat velünk
copyright Interart Consulting Kft. 2002-2020. www.archicentrum.hu
Jogi képviselőnk: Dr. B. Horváth Ágnes ügyvéd, Budapest