Legyen az archicentrum a kezdőlapom


Regisztrálok és feliratkozom az archicentrum hírlevelére

2020.03.29.

Keresés

Termékcsoportok

Ügyfeleink bemutatása

CAD csomópontok

CAD elemtár

GDL objektumok

Termékadatlapok

Segédprogramok

Alkalmazási útmutatók

Textúrák

Referenciaképek

Prospektusok

Árlisták


Akciók  Belépés
Loginnév:
Jelszó:
 
Regisztráció
Elfelejtette jelszavát

Szolgáltatásaink

Tartalom hozzáadása

Link hozzáadása

Kapcsolat velünk

FAQ

Közbeszerzésen indulna?
Bízza profikra a papírmunka nehezét! Ajánlattevők teljes körű közbeszerzési képviselete: TriCSÓK Kft.
Problémamentes közbeszerzés!


   Hírek   Eseménynaptár   Linkek   Törvénytár   Intézmények   Pályázatok   Szoftverek   archicentrum
3. Portál Budapest és OTTHON RENOVAexpo a Budapest SportArénában

Bemutatjuk - 2005-10-03 11:32:57


 cikk elküldése  |    cikk nyomtatása


Panelben is fellendül az élet, október 6-tól 9-ig, csütörtöktől vasárnapig tart nyitva a PORTÁL BUDAPEST és az OTTHON RENOVAexpo Nyílászáró szakkiállítás és Lakás-és Épületfelújítási Szakkiállítás a Budapest Sportarénában.

- A kiállításoknak összesen 115 kiállító cég vesz részt, 80 standon, a tavalyihoz hasonló nagyságú területen.
- A kiállítás 4 napos rendezvény naponta 10-18 óra között várja az érdeklődőket, illetve 9-én 16 óráig.
- A belépőjegy ára: 800,-ft mely egyszeri belépésre jogosít.
- Családi kedvezményes belépőjegy ára: 1.200,-ft mely 2 felnőtt 2 gyermek belépésére jogosít.
6 év alatt a belépés ingyenes.
- Az iskolai csoportok számára ingyenes belépést biztosítunk, előzetes bejelentkezés alapján, akár kihelyezett tanóra megrendezésére is lehetőséget adunk az egyes kiállítóknál.
- Innovatív fórumunkon a kiállítói partnereink legkorszerűbb, európai színvonalú, csúcsminőségű termékeinek , újdonságainak bemutatására adunk lehetőséget.
- Minden belépőjegy, illetve kiállítási katalógus melléklete egy un. kupon, melyekkel a kiállítói cégek közül az akcióban résztvevők termékeikre különböző kedvezményt nyújtanak a kupon bemutatójának.
- A kiállításokat konferenciák kísérik. Bővebben: http://www.archicentrum.hu/index.php?h=7&a=1014
- Színvonalas étterem, és büfék állnak az érdeklődők rendelkezésére a kulturált látogatás segítésére.
- A szaksajtó, illetve a témával foglalkozó sajtó aktívan részt vesz a kiállításon kiadványaikkal, szaklapjaikkal támogatva a tanácsadásokat.
- A banki szféra , a bankszigeten várja az érdeklődőket, hogy a kiválasztott terméket, vagy a felújítást milyen anyagi háttérrel valósítható meg a legkedvezőbben.
- Folyamatos sajtókampányunkkal, illetve TV-s hirdetéseinkkel is támogatjuk a kiállítás sikerességét.


Panelben is fellendül az élet


Magyarországon a meglévő épületállomány nagy része elöregedett, nem felel meg a korszerű követelményeknek. Az épületenergetika szakkifejezés a mindennapokban most kezd igazán jelenteni valamit, amikor a szél befütyül az elöregedett, szétszáradt ablakokon, a falak repedésein is átjár a huzat, ezek következtében - minden ígért támogatás és segítség ellenére egyre magasabbak a fűtésszámlák. Lakásaink- panellakásaink - eladhatatlanok, szívesen költöznénk tágas, korszerű újépítésű, otthonokba, családi házba, vagy lakóparkokba, de ehhez előbb el kell/ene adni a régit...
Mi a kiút: A FELÚJÍTÁS
A Budapest Sportarénában október 6-án csütörtökön délelőtt 11. órakor nyíló Portál Budapest Nemzetközi Nyílászáró Szakkiállítás és a vele párhuzamosan megrendezett OTTHON-RENOVAexpo jelmondata, hogy OTTHON legyen. A Szakvásár kedvet és választékot kínál a felújítás legfontosabb területein: több, mint 115 kiállító az épületszigetelés, nyílászárók, fűtéskorszerűsítés területein élő bemutatókkal ismertetve meg kilátogató közönséget a legújabb megoldásokkal, a legkorszerűbb anyagokkal. Egy időben és helyen, célzottan jelennek meg a energiatakarékos építőanyagok és technológiák, tanácsot kaphatunk arra vonatkozóan, milyen anyagokat válasszunk, milyen a megbízható minőség, hogyan tudunk okosan, többet spórolni. A szakvásárok egyaránt szólnak a felújítást végző szakembereknek is akik tervezési segédletekkel, útmutatókkal, alkalmazástechnikai bemutatók révén gyarapíthatják ismereteiket. Ha kilátogatunk, nemcsak a MIT és HOGYAN kérdésekre kapunk választ, hanem a legfontosabbra is: a MIBŐL? kérdésre is.
Felújításra jelenleg az Országos Lakás-és Építésügyi Hivatal által meghirdetett, társasházak által igényelhető Panel Program és Panel Plusz Programok révén nyerhető vissza nem térítendő állami támogatások. A helyszínen kiállító kereskedelmi bankok nem csupán a szokásos áruhiteleket, hanem teljes körű, kifejezetten a felújítás egész folyamatára vonatkozó kedvezményes hitelkonstrukciókat is kínálnak. A társasházak közös képviselői számára a Lakásszövetkezetek és Társasházak Országos Szövetsége október 6-án egész napos konferenciát és tréninget szervez, mely konkrét gyakorlati felkészítést ad a felújítások műszaki és pénzügyi megvalósításához.
A négynapos rendezvény csütörtöktől vasárnapig, naponta 10.00 - 18.00 óra között várja a látogatókat. A Budapest Sportaréna könnyen megközelíthető. A kettes metró Stadionok megállóhelyéig utazva. Az 1. villamossal érkezők a Hungária krt. Kerepesi út kereszteződésénél szálljanak le, de a 75. trolibusz is a közelben áll meg. Az eseményekre kedvezményes belépőjegyek révén lehet bejutni az iskolai csoportok számára - előzetes bejelentés alapján - díjmentes a látogatás, ezzel is ösztönözzük az energiatakarékosság megismertetését a fiatalokkal. Hat év alatti gyermekek felnőtt kíséretében díjmentesen léphetnek a területre. A belépőjegyek mellé a kiállítók kizárólag a vásárra érvényes egyedi kedvezményeket adnak, melyeket a belépőjegyekhez mellékelt kuponokkal lehet igénybe venni. A népszerű lakberendezési újságok saját standokon átépítési, berendezési tanácsadással, ötletekkel várják olvasóikat.
A PORTÁL Budapest Nyílászáró Szakkiállítás és az OTTHON-RENOVAExpo üzenete: Megtanítjuk Spórolni! Felújítás takarékosan, ráadásul a pénzt is mi adjuk hozzá!


Kapcsolódó linkek:

Portál Budapest Kft.
OTTHON-RENOVAexpo
A rovat további cikkei

Nagydíjat ért a Murexin hazai fejlesztése
Jelentős tetőkárokkal búcsúzott az idei nyár is
A Várépítő pályázat idei 16 nyertese közül elsőként a Tác-i Integrált Autista Gyermekeket Foglalkoztató Ház tetője szépült meg
EQUITONE szálcement homlokzatok az építészetben Pályázat építészek és építészhallgatók számára
Megjelent az Építési Piaci Prognózis 2017 idei frissítése
Csendes pihenő?
Rovataink

Magyar Építő Fórum hírei
Építőipari hírek
Gyártói hírek
Bemutatjuk
Szakmai szervezetek
Tippek, ötletekHirdetés


archicentrum | Médiaajánlat | | Adatvédelmi alapelvek | Kapcsolat velünk
copyright Interart Consulting Kft. 2002-2020. www.archicentrum.hu
Jogi képviselőnk: Dr. B. Horváth Ágnes ügyvéd, Budapest