Legyen az archicentrum a kezdőlapom


Regisztrálok és feliratkozom az archicentrum hírlevelére

2020.07.06.

Keresés

Termékcsoportok

Ügyfeleink bemutatása

CAD csomópontok

CAD elemtár

GDL objektumok

Termékadatlapok

Segédprogramok

Alkalmazási útmutatók

Textúrák

Referenciaképek

Prospektusok

Árlisták


Akciók  Belépés
Loginnév:
Jelszó:
 
Regisztráció
Elfelejtette jelszavát

Szolgáltatásaink

Tartalom hozzáadása

Link hozzáadása

Kapcsolat velünk

FAQ

Közbeszerzésen indulna?
Bízza profikra a papírmunka nehezét! Ajánlattevők teljes körű közbeszerzési képviselete: TriCSÓK Kft.
Problémamentes közbeszerzés!


   Hírek   Eseménynaptár   Linkek   Törvénytár   Intézmények   Pályázatok   Szoftverek   archicentrum
A fényűzés sokszínű világa

Bemutatjuk - 2009-10-14 12:01:55


 cikk elküldése  |    cikk nyomtatása


„Több mint 90 kiállító közel négyezer négyzetméteren három napon át mutatja be a fényűzés sokszínű világát a budapesti VaM Design Centerben. A 2009. december 4. és 6. között megrendezendő Fine Living Expo a prémium termékek és szolgáltatások első nagyszabású bemutatója lesz Magyarországon, s reményeink szerint közelebb hozza egymáshoz a luxuspiac szereplőit, a média képviselőit és a fogyasztókat.“ – mondja Zsoldos Vanda, a Magyarországon egyedülálló rendezvényt szervező Stamford Global Csoport expo projekt menedzsere.

A Fine Living Expo a legkiválóbb áruk és szolgáltatások fóruma kíván lenni. Egy olyan seregszemle, amely az igazi ínyenceknek, a kifinomult ízlésűeknek, a csúcsvezetőknek, az igényeseknek vonultatja fel a legjobb brandeket. Az expón 4 kategóriában jelennek meg a kiállítók: Food & Drink, Lifestyle, Home & Design, Fashion & Style. Így az ide látogatók számára valóban feltárul az elsőrangú termékek a legmagasabb szintű szolgáltatások fantasztikus gazdagsága. Néhány név a résztvevők közül: Roberto Cavalli, Furla, Dayan Diamonds, BoConcept, Empír Enteriőr, Billerbeck, Telki Magánkórház, Tópark, Kogart, Herendi Porcelán Manufaktúra, Forever Living, Wasabi, Max City, Pernod-Ricard - Chivas Regal, The Scottish Corner.

A Fine Living Expót divatbemutatók (Calvin Klein, La Perla, Héjja Trend Line), Herczeg Ágnes a londoni WSET szakon diplomát szerző borszakértő vezetésével tartott borkóstolók, valamint koncertek (Zséda, Kapócs Zsóka) színesítik.

A kiállításhoz Fine Living Fórum néven az iparág nagyjait felvonultató szakmai konferencia is kapcsolódik, amelyen a piac helyzetét, jövőbeni kilátásait, valamint a magyarországi és nemzetközi trendeket elemzik rangos magyar és külföldi szakemberek. Miként hat a válság a luxuspiacra? Vajon valóban egy új szemlélet kialakulásának vagyunk tanúi a magyar kereskedelemben? Tényleg csak pénzkérdés-e a fényűzés? Mi a média szerepe a vásárlói igények formálásában? Ezekre a kérdésekre keresik a választ a meghívott rangos előadók, akik között egyebek mellett Amy Taylor, a Roberto Cavalli világmárka globális marketingvezetője, Petrovszky Gábor a Walker & Williams Investment Group elnöke, Karsai Gábor a Kogart Holding Zrt. vezérigazgatója és Zólyomi Zsolt, parfümőr is ott lesz.

A Stamford Global tudatában van társadalmi felelősségének, ezért úgy döntött, hogy a Fine Living Budapest Expo VIP megnyitóján egy exkluzív tombola-sorsolást tart, amelyen a kiállítók által felajánlott nagyértékű ajándékokat lehet nyerni. A tombolából befolyt teljes bevételt a Magyar Hospice Alapítványnak juttatják. A rendezvény ideje alatt, pedig folyamatosan felhívják a látogatók figyelmét arra, hogy a tombolán való részvételen túl is támogassák a Magyar Hospice Alapítvány tevékenységét.

Az eseményeket szervező Stamford Global Csoport az üzleti és szakmai rendezvények, konferenciák, kiállítások, workshopok nemzetközi szinten is kiemelkedő képviselője.

Bécs, Varsó, Koppenhága, Moszkva, Dubai – néhány azok közül a városok közül, ahol a cég neve egyet jelent a csúcsminőséggel és a széleskörű szakismerettel. A Stamford Global hírneve annak a több mint ötszáz rendezvénynek köszönhető, amelyet fennállása óta nagy sikerrel bonyolított le. Ezek vezetői között olyan világklasszisokat tudhat magáénak, mint Dr. Paul Evans, a világ egyik legnevesebb üzleti iskolájának, az INSEAD-nak a professzora; Dr. Gareth Jones, Európa legnagyobb üzleti iskoláinak vendégelőadója, aki a Times című lap szerint egyike az üzleti világ 50 legbefolyásosabb gondolkodójának; Dr. Daniel Thornley, az Economist Group volt elnökhelyettese; valamint Dr. Lynda Gratton, a London Business School professzora, aki szintén a TOP 50 Thinker egyike.
A Stamford Global Csoport idei rendezvényei közül kiemelkedik a CEEHR 09, amely a közép és kelet-európai régió HR vezetőinek, a CEEMS 09, a térség marketing irányítóinak és a CEE IT 09, mely az információtechnológia szakembereinek csúcstalálkozója.
A cég workshopokat, menedzsment tréningeket tartott már egyebek mellett a Philip Morris, a Coca-Cola, az Ericsson, az IBM, a Microsoft, az Unicredit, vagy a Vodafone vezetőinek.


A rovat további cikkei

Nagydíjat ért a Murexin hazai fejlesztése
Jelentős tetőkárokkal búcsúzott az idei nyár is
A Várépítő pályázat idei 16 nyertese közül elsőként a Tác-i Integrált Autista Gyermekeket Foglalkoztató Ház tetője szépült meg
EQUITONE szálcement homlokzatok az építészetben Pályázat építészek és építészhallgatók számára
Megjelent az Építési Piaci Prognózis 2017 idei frissítése
Csendes pihenő?
Rovataink

Magyar Építő Fórum hírei
Építőipari hírek
Gyártói hírek
Bemutatjuk
Szakmai szervezetek
Tippek, ötletekHirdetés


archicentrum | Médiaajánlat | | Adatvédelmi alapelvek | Kapcsolat velünk
copyright Interart Consulting Kft. 2002-2020. www.archicentrum.hu
Jogi képviselőnk: Dr. B. Horváth Ágnes ügyvéd, Budapest