Legyen az archicentrum a kezdőlapom


Regisztrálok és feliratkozom az archicentrum hírlevelére

2020.12.01.

Keresés

Termékcsoportok

Ügyfeleink bemutatása

CAD csomópontok

CAD elemtár

GDL objektumok

Termékadatlapok

Segédprogramok

Alkalmazási útmutatók

Textúrák

Referenciaképek

Prospektusok

Árlisták


Akciók  Belépés
Loginnév:
Jelszó:
 
Regisztráció
Elfelejtette jelszavát

Szolgáltatásaink

Tartalom hozzáadása

Link hozzáadása

Kapcsolat velünk

FAQ

Közbeszerzésen indulna?
Bízza profikra a papírmunka nehezét! Ajánlattevők teljes körű közbeszerzési képviselete: TriCSÓK Kft.
Problémamentes közbeszerzés!


   Hírek   Eseménynaptár   Linkek   Törvénytár   Intézmények   Pályázatok   Szoftverek   archicentrum
A salzburgi energiavásár - RENEXPO Austria

Bemutatjuk - 2010-03-19 13:10:12


 cikk elküldése  |    cikk nyomtatása


Ahhoz, hogy az osztrák energiastratégia céljait és az Európai Bizottság előírásait teljesítsék, nemcsak a megújuló energiák részarányát kell növelni, hanem az energiahatékonyságot is. Ebben a témakörben nyújt információkat a RENEXPO® Austria. A salzburgi energiavásár a szokásos hozzáértő módon, valamennyi témakört átfogó ismeretekkel kerül megrendezésre 2010. november 25-27 között a salzburgi vásárcsarnokban.

A sikeres 2009-es első rendezvény bemutatta, hogy a megújuló energiák és energiahatékonyság témája aktuálisabb, mint valaha: 22 ország 3000 látogatója szerzett információkat a jövő energiaellátásával kapcsolatban. 112 kiállító mutatta be termékeit, újdonságait. A RENEXPO® Austria idén is igyekszik lefedni a megújuló energiák és az energiahatékony építés és felújítás teljes témakörét. A rendezvény kiemelt témái a bioenergia valamint az energiahatékonyság az építés és épület felújításban kiegészültek az alternatív közlekedéssel.

A RENEXPO® Austria 2009-es sikerére alapozva elmondható nagy az érdeklődés az idei rendezvény iránt is. Ennek megfelelően a tervek szerint a kiállítási terület nagysága 44%-kal, míg a kiállítók száma 16% fog növekedni. Mivel az esemény tavaly számos nemzetközi látogatót vonzott, így 2010-ben várhatóan a nemzetközi kiállítók aránya 33%, látogatók aránya pedig 13% lesz.

Mivel Ausztriában ilyen széles témakörben egyetlen rendezvényt sem szerveznek, így elmondható, hogy a RENEXPO® Austria jó úton halad afelé, hogy a jövőben Ausztria energiavására legyen.

A kiállítás keretein belül a számos látogatót vonzó közlekedési eszközök – E-roller, E-kerékpár és Sagway – mellett további látványos bemutatók várhatók. A látogatók többek között megismerkedhetnek az erdészet és kis tüzelőberendezések legújabb változataival, újításokkal is.

A nemzetköziség is tovább növekszik. 2010-ben a RENEXPO® Austria partnerországa az Amerikai Egyesült Államok, melynek keretében sor kerül az első osztrák-amerikai energianap megrendezésére és terveink között szerepel egy amerikai közös stand felépítése is. Emellett természetesen több ország szintén közös standdal szeretne részt venni a rendezvényen, mint pl.: Németország, Magyarország, és Svájc.

Az eseményt kísérő szakmai konferenciákon a szakma kiemelkedő szakemberei tartanak előadást a tervezett 500 konferencia résztvevő előtt az innovációkról, jövőbeli trendekről, legújabb technológiákról és a gyakorlati megvalósításról. Terveink között szerepelnek többek között: 2. Fából nyert energia konferencia az Osztrák Biomassza Szövetség társszervezésében, 2. Osztrák Hőszivattyú Fórum, 2. Osztrák Energiatanácsadó Nap, 2. Kisvízerőmű Konferencia az ESHA társszervezésében.

A magas szintű tudásközvetítés elsősorban a RENEXPO® Austria mellett álló erős partnerhálózatnak köszönhető. A különböző intézetek és szakmai szövetségek, mint például az Osztrák Biomassza Szövetség, a Wirtschaftskammer Salzburg és a Bundesverband WärmePumpe Austria nemcsak eszmeileg, hanem tartalmilag is hozzájárulnak a rendezvény magas színvonalához. A RENEXPO® Austria-t európai szinten is számos partner támogatja, többek között az Európai Biomassza Szövetség (AEBIOM) és az Európai Hőszivattyú Szövetség (EHPA). A nemzetközi rendezvény a Sustainable Energy Europe kampány része.

Niki Berlakovich miniszter asszony és Sepp Eisl tartományi tanácsos úr ismét elfogadta a védnökséget.

A RENEXPO® Austria 2010. november 25-27 között kerül megrendezésre a salzburgi vásárközpontban. A kiállításról, konferenciákról és kísérő programokról további információkat olvashatnak: www.renexpo-austria.at.


A rovat további cikkei

Nagydíjat ért a Murexin hazai fejlesztése
Jelentős tetőkárokkal búcsúzott az idei nyár is
A Várépítő pályázat idei 16 nyertese közül elsőként a Tác-i Integrált Autista Gyermekeket Foglalkoztató Ház tetője szépült meg
EQUITONE szálcement homlokzatok az építészetben Pályázat építészek és építészhallgatók számára
Megjelent az Építési Piaci Prognózis 2017 idei frissítése
Csendes pihenő?
Rovataink

Magyar Építő Fórum hírei
Építőipari hírek
Gyártói hírek
Bemutatjuk
Szakmai szervezetek
Tippek, ötletekHirdetés


archicentrum | Médiaajánlat | | Adatvédelmi alapelvek | Kapcsolat velünk
copyright Interart Consulting Kft. 2002-2020. www.archicentrum.hu
Jogi képviselőnk: Dr. B. Horváth Ágnes ügyvéd, Budapest