Legyen az archicentrum a kezdőlapom


Regisztrálok és feliratkozom az archicentrum hírlevelére

2020.12.01.

Keresés

Termékcsoportok

Ügyfeleink bemutatása

CAD csomópontok

CAD elemtár

GDL objektumok

Termékadatlapok

Segédprogramok

Alkalmazási útmutatók

Textúrák

Referenciaképek

Prospektusok

Árlisták


Akciók  Belépés
Loginnév:
Jelszó:
 
Regisztráció
Elfelejtette jelszavát

Szolgáltatásaink

Tartalom hozzáadása

Link hozzáadása

Kapcsolat velünk

FAQ

Közbeszerzésen indulna?
Bízza profikra a papírmunka nehezét! Ajánlattevők teljes körű közbeszerzési képviselete: TriCSÓK Kft.
Problémamentes közbeszerzés!


   Hírek   Eseménynaptár   Linkek   Törvénytár   Intézmények   Pályázatok   Szoftverek   archicentrum
Creaton bemutatja: Alaprajz Tervezői Napok

Bemutatjuk - 2010-03-23 16:10:44


 cikk elküldése  |    cikk nyomtatása


A konferencia-sorozat első előadásának megtartására felkért, a magyar építészélet jelentős képviselőinek előadásai érdekes áttekintést adtak a győri és debreceni, valamint a budapesti építész oktatás egy-egy szeletéből, de volt olyan helyszín, ahol a nemzetközi építészeti kapcsolatainak jelentőségéről esett szó.
A rendezvény-sorozat utolsó hétében Miskolcon és Székesfehérváron várják a szervezők az építészeket és a kivitelezésben dolgozó szakembereket.


A rendezvényen a témához kapcsolódó cégek legfrissebb újdonságait bemutató prezentációi mellett, olyan neves építészektől és szakemberektől hangzott el előadás, mint Ferencz Marcel DLA építész, a Debreceni Egyetem Építész Tanszéke Tanszékvezetője, a Győri Széchenyi István Egyetem Épülettervezési Tanszék képviseletében, Czigány Tamás DLA építész, a tanszék vezetője és Bodrossy Attila, építész, a korábbi tanszékvezető , Kálmán Ernő DLA építész, a Magyar Építőművészek Szövetsége elnöke, Balogh Balázs DLA építész, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Rajz Tanszékének vezetője, valamint Dr. Széll Mária és Dr. Tóth Elek, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Magasépítési Tanszékének vezetője és Tanszékvezető-helyettese.

Az Alaprajz Tervezői Napok első 10 helyszínén, Győrben, Pécsen, Szegeden, Békéscsabán, Veszprémben, Budapesten, Kecskeméten, Kaposváron, Debrecenben és Zalaegerszegen több mint 1100 szakember hallgatta meg, hogyan járul hozzá egy aktív ház a környezettudatossághoz, milyen szerepe lehet egy szerelt átszellőztetett kerámia vagy szálcement homlokzat-burkolatnak az épület téli és nyári hővédelmében, hogyan védhetjük meg tetőinket a káros külső hatásoktól és hogyan gyűjthetjük az onnan lefolyó esővizet.


A konferenciasorozat szakmai színvonalát a védnökség vállalásával ismerte el az Épületszigetelők Tetőfedők és Bádogosok Magyarországi Szövetsége, a Magyar Építész Kamara, a Magyar Építőművészek Szövetsége és a Magyar Téglás Szövetség.
A Magyar Építész Kamara által rendelkezésre bocsátott kísérő kiállítást a rendezvény-sorozatot látogatói minden helyszínen megtekinthetik. Ennek tablói a 2009. tavaszán megjelent Építész Évkönyv anyagából készültek és az elmúlt 1-2 év érdekes és értékes építészeti alkotásait mutatják be. (MÉK: 2,5 pont, MMK: 1 pont, tárgyalás alatt)

További információ:
Build-Communication Kft
info@buildmarketing.hu
T: (23) 611-028
Regisztráció: www.archiweb.hu/epitesznapok


A rovat további cikkei

Nagydíjat ért a Murexin hazai fejlesztése
Jelentős tetőkárokkal búcsúzott az idei nyár is
A Várépítő pályázat idei 16 nyertese közül elsőként a Tác-i Integrált Autista Gyermekeket Foglalkoztató Ház tetője szépült meg
EQUITONE szálcement homlokzatok az építészetben Pályázat építészek és építészhallgatók számára
Megjelent az Építési Piaci Prognózis 2017 idei frissítése
Csendes pihenő?
Rovataink

Magyar Építő Fórum hírei
Építőipari hírek
Gyártói hírek
Bemutatjuk
Szakmai szervezetek
Tippek, ötletekHirdetés


archicentrum | Médiaajánlat | | Adatvédelmi alapelvek | Kapcsolat velünk
copyright Interart Consulting Kft. 2002-2020. www.archicentrum.hu
Jogi képviselőnk: Dr. B. Horváth Ágnes ügyvéd, Budapest