Legyen az archicentrum a kezdőlapom


Regisztrálok és feliratkozom az archicentrum hírlevelére

2020.06.05.

Keresés

Termékcsoportok

Ügyfeleink bemutatása

CAD csomópontok

CAD elemtár

GDL objektumok

Termékadatlapok

Segédprogramok

Alkalmazási útmutatók

Textúrák

Referenciaképek

Prospektusok

Árlisták


Akciók  Belépés
Loginnév:
Jelszó:
 
Regisztráció
Elfelejtette jelszavát

Szolgáltatásaink

Tartalom hozzáadása

Link hozzáadása

Kapcsolat velünk

FAQ

Közbeszerzésen indulna?
Bízza profikra a papírmunka nehezét! Ajánlattevők teljes körű közbeszerzési képviselete: TriCSÓK Kft.
Problémamentes közbeszerzés!


   Hírek   Eseménynaptár   Linkek   Törvénytár   Intézmények   Pályázatok   Szoftverek   archicentrum
2012-ben kettős Superbrands elismerés a Wienerbergernek

Bemutatjuk - 2012-09-04 16:57:28


 cikk elküldése  |    cikk nyomtatása


Magyarország vezető építőanyag gyártója 2012-ben immáron negyedik alkalommal részesült Superbrands, ill. Business Superbrands díjban. A POROTHERM márkanév Business Superbrands, míg a Wienerberger márkanév Superbrands címmel büszkélkedhet. Az elismerések meghatározó jelentőségűek a vállalat életében, hiszen a Business Superbrands az üzleti élet egyik legrangosabb kitüntetése, míg a Superbrands díjjal a vállalat kiskereskedelmi fogyasztók felé tanúsított kiemelt figyelmét díjazták.

Az ágazat elismert szakembereiből álló zsűri a kitüntető címek odaítélésével egy újabb tanúsítvánnyal gazdagította a Wienerberger sikerességét és az igen nehéz helyzetben lévő hazai építőipar iránti elkötelezettségét. A cég 2006-ban, 2007-ben és a tavalyi évben is már a Superbrands cím birtokosa volt, az elismerések sorát pedig a 2011-es és a 2012-es Business Superbrands címek gazdagították. A szakértői bizottság olyan szervezeteket díjazott idén is, amelyek tevékenységükkel példaként szolgálnak a szektor többi résztvevője számára. A Superbrands és Business Superbrands elismerések is jól mutatják, hogy a Magyarországon már több mint 20 éve tevékenykedő Wienerberger zRt. milyen erős vezető szereppel bír a hazai piacon és az üzleti élet legjobbjai közé tartozik. Habár az elért díjak, szakmai elismerések kiemelt értéket képviselnek a Wienerberger zRt. számára, ugyanakkor fejlesztéseiket, működésüket a továbbiakban is vevőik és partnereik elégedettségére, pozitív visszajelzéseire építik.

A Wienerberger Téglaipari zRt. 2012-ben két új innovatív téglaterméket és egy hőszigetelt áthidaló terméket vezetett be a magyar piacra. A vállalat termékfejlesztéseivel, falazóelemei minőségének folyamatos biztosításával a hosszú távon fenntartható, energiahatékony építés elkötelezett szakértője.

A Wienerberger Téglaipari zRt.-ről

A Wienerberger Téglaipari Részvénytársaságot 1990-ben alapította meg – magyar partnerek bevonásával – az osztrák Wienerberger-konszern, amelynek eltökélt szándéka volt, hogy elismert technológiáját és termékeit egész Közép-Kelet-Európában meghonosítsa, mégpedig mindenütt helyi gyártás révén. A tőkeerős cég az elmúlt évtizedekben jelentős összegeket fordított már a meglévő gyárak korszerűsítésére, illetve új gyárak zöldmezős beruházására, amellyel minden országban lehetővé tette a fejlődéssel folyamatosan lépést tartó, korszerű termékeinek gyártását. A Wienerberger Téglaipari zRt., Magyarország innovatív építőanyag-gyártójaként fejlesztései során arra törekszik, hogy energiatudatos, környezetbarát és természetes alapanyagú termékeik a beépítéskor és azt követően a kész épületben is hasonló értékeket biztosítsanak. Párosítva mindezt olyan gazdasági előnyökkel, amelyek egyaránt megelégedésére szolgálhatnak építtetőnek, beruházónak, tervezőnek és kivitelezőnek.


Kapcsolódó linkek:

Wienerberger Téglaipari zRt.
A rovat további cikkei

Nagydíjat ért a Murexin hazai fejlesztése
Jelentős tetőkárokkal búcsúzott az idei nyár is
A Várépítő pályázat idei 16 nyertese közül elsőként a Tác-i Integrált Autista Gyermekeket Foglalkoztató Ház tetője szépült meg
EQUITONE szálcement homlokzatok az építészetben Pályázat építészek és építészhallgatók számára
Megjelent az Építési Piaci Prognózis 2017 idei frissítése
Csendes pihenő?
Rovataink

Magyar Építő Fórum hírei
Építőipari hírek
Gyártói hírek
Bemutatjuk
Szakmai szervezetek
Tippek, ötletekHirdetés


archicentrum | Médiaajánlat | | Adatvédelmi alapelvek | Kapcsolat velünk
copyright Interart Consulting Kft. 2002-2020. www.archicentrum.hu
Jogi képviselőnk: Dr. B. Horváth Ágnes ügyvéd, Budapest