Hullnak a levelek, esnek az árak

Gyártói hírek - 2009-10-15 10:28:57Az őszi építkezési idény javában folyik, ezért a Hella vásárlói részére az eddigi legszélesebb termékkörre hirdetett akciót.

Ízelítő a legkeresettebb termékekből:

A Hella TRAV redőnytok a szerkezetépítés és a falazási munkálatok alatt beépíthető rendszer, amely lehetővé teszi, hogy már az építkezés elején helyére kerüljenek a kiválasztott árnyékolástechnikai eszközök. Ez nem csak esztétikus, de költséghatékony megoldás is minden építkező számára.Akik már a beköltözés fázisában tartanak, a Hella nekik kínálja a TRAV-ba beépíthető ERO alumínium redőnyeiket és a beépített szúnyoghálókat, hiszen a téli időszak után ismét kezdődik a napsütés és a bogarak inváziója.
Akik nem rendelkeznek TRAV redőnytokkal nekik kedvez az előtét redőnyökre meghirdetett akció, amely eszközökkel mindenki az ízlése szerint árnyékolhatja és óvhatja otthonát.

Az akciós kedvezmény 2009.09.14. és 2009.10.23. között beérkezett, leelőlegezett és gyártásba adott, 2009.évi gyártással kért megrendelésekre vonatkozik.További információt a termékekkel és az akcióval a www.hella.co.hu oldalon olvashat, vagy a Hella mérnök-szaktanácsadóinál és partnereinél kaphat.

A Hella viszonteladói partnerei készséggel állnak segítségére, amennyiben az akcióval és a termékekkel kapcsolatban kérdése van. Az Önhöz legközelebbi Hella kereskedőpartner keresse a www.hella.co.hu oldalon.
A cikk az alábbi címen érhető el az interneten:
http://www.archicentrum.hu/index.php?h=5&a=1978