Ellenálló és dekoratív új cserepeslemez a Ruukki-tól

Gyártói hírek - 2009-10-16 12:02:32A legújabb fejlesztésű cserepeslemez, a Decorreey termékcsalád, a cég választékában is merőben új formavilágot képvisel. A mindkét oldalán tüzihorganyzott, kétoldali felületkezeléssel ellátott acéllemezből gyártott új modell 3 féle poliészter színbevonattal - vörös, sötétbarna és téglavörös – kapható.

A Ruukki Decorrey modern megjelenést kölcsönöz az épületnek, és technikai paramétereinek köszönhetően új építészeti megoldásokat is kínál.

Az új termék előnyei között, az esztétika kérdésein túl, jelentős szerepet játszik a gazdaságosság, valamint a biztonságos és gyors kivitelezés is.
A Decorrey termékcsalád jellemző profilmagassága alacsonyabb, mint az eddigi Ruukki cserepeslemezes termékeké: míg a Ruukki Monterrey tetőmodelljének profilmagassága 39 mm, addig a Decorrey-é 28 mm, ezáltal építészetileg egy újfajta nyugodt, egységes és modern formavilágú megjelenést biztosít a ház koronájának.A Ruukki tetőfedő termékei mellett komplett tetőrendszereket is kínál, amely tartalmazza a szegélyektől kezdve a tetőbiztonsági elemeken át a komplett ereszcsatorna rendszereket is.

A Decorrey cserepeslemezek értékesítése a Ruukki országos viszonteladói hálózatán keresztül történik, ahol a kereskedelmi partnerek további információval állnak az érdeklődők rendelkezésére, valamint az új tetőmodell is náluk tekinthető meg.

www.ruukki.com/hu
A cikk az alábbi címen érhető el az interneten:
http://www.archicentrum.hu/index.php?h=5&a=1980