Burkolás egyszer, s mindörökre

Gyártói hírek - 2011-05-25 12:56:08Ön, mint szakember, pontosan tudja, milyen hatalmas értékkel bír egy olyan burkolat, melyet évekkel az elkészülte után is büszkén mutogat megrendelője ismerőseinek, barátainak, és bármilyen burkolási munka felmerülése kapcsán csak Önt ajánlja ezek után.

Egy kiváló minőségben elkészült, szép és tartós burkolatnál nincs jobb ajánlólevél a készítőjének, vagyis Önnek. Ez egyrészt múlik az Ön szakértelmén, az évek alatt megszerzett komoly szakmai tapasztalatán, másrészt az Ön által alkalmazott kiváló minőségű segédanyagokon.


Ha ez utóbbi tényező nem áll rendelkezésre, az bizony kihatással van a munka végkimenetelére is. Ha nem is azonnal jelentkeznek a gondok, előbb-utóbb valószínűleg megsínyli a burkolat a nem megfelelő minőségű anyagok használatát, amelyből Önnek reklamációs problémája származik.

Ki szereti a reklamációkat, a költséges javítást, a felfordulást okozó visszabontást, a dühös megrendelő sürgető nyomását?

Mindazt a felesleges energia-, pénz- és időráfordítást, amit elkerülhet, ha már első alkalommal Mapei segédanyagokat használ. Sok esetben a megrendelő nincs tisztában annak jelentőségével, hogy milyen döntő szerepet játszik a megfelelő minőségű anyagok használata burkolata tartóssága, élettartama szempontjából. Csak azután ismeri fel ennek fontosságát, amikor már megtörtént a baj, és felvált, megrepedt vagy beázott a burkolat. Az Ő érdeke is, hogy erre ne kerüljön sor, ne csak a burkolat kiválasztása történjen gondosan és alaposan, hanem ugyanígy a burkolóanyagé is, amely tulajdonképpen a burkolat lelke. Enélkül a burkolat igen csak rövidéletűvé, értéktelenné, hasznavehetetlenné válik, és cserére szorul.

Mi a legjobb referencia az Ön számára?

Az olyan reklamációmentes, igényesen és magas szakmai színvonalon kivitelezett burkolat, amely évek múlva is eredeti pompájában ragyog, amelyre elégedetten és büszkén tekint tulajdonosa, és ez által csak Önt ajánlja ismerőseinek, mint a legjobb, legmegbízhatóbb szakembert. Mindez könnyen megvalósítható a legmagasabb technológiájú, bármilyen építési problémára tartós megoldást nyújtó Mapei burkolási segédanyagokkal, és természetesen az Ön szakértelmével, ami így olyan ütős párost alkot, ami biztos sikert garantál!

Mapei - Burkolás egyszer, s mindörökre.Kapcsolódó linkek:

Mapei Kft.


A cikk az alábbi címen érhető el az interneten:
http://www.archicentrum.hu/index.php?h=5&a=2360