Új, kivitelezést segítő ROCKWOOL-filmek a YouTube-on!

Gyártói hírek - 2016-09-14 13:46:32Hiába a kiváló minőségű termék, ha annak felhasználása nem megfelelő módon történik. Különösen igaz ez az építőipari termékekre. Ezek alkalmazásakor mindig érdemes, sőt inkább kötelező a gyártók előírásait betartani.

Messzemenőkig igaz ez a hőszigetelő anyagokra, így a ROCKWOOL természetes alapanyagból készült kőzetgyapot termékeire is. Persze a kivitelező szakemberek gyakran elvesznek a sok papíralapú információ között, s várnának egyszerű, egyértelmű segítséget a gyártóktól.

Erre az igényre is reagál a ROCKWOOL, amikor közzéteszi új, a tetőtéri hőszigetelést bemutató videóit a YouTube-on. A ROCKWOOL a tetőtéri hőszigetelésnél olyan szabadalmaztatott terméket kínál (DELTAROCK kőzetgyapot éklemez), mely esetében a házilagos kivitelezés sem ördöngösség.

A kivitelezést segítő videók mostantól elérhetők a ROCKWOOL YouTube csatornáján: a www.youtube.com/user/RockwoolHungary linken vagy a keresőbe a „ROCKWOOL Hungary” cégnevet beütve. A ROCKWOOL YouTube csatorna egyébként még számos érdekes és hasznos információval szolgál, érdemes felkeresni azt építészeknek, kivitelezőknek illetve az otthonukat hőszigetelni tervezőknek.
Kapcsolódó linkek:

ROCKWOOL Hungary Kft.


A cikk az alábbi címen érhető el az interneten:
http://www.archicentrum.hu/index.php?h=5&a=3076