Creaton Bakony Futófesztivál az ÉMSZ Nívódíjas zirci Bagolyvár Fogadó környékén

Tippek, ötletek - 2014-04-18 17:26:38
Szép környezet, egészséges időtöltés, finom ételek, kellemes hangulat

zirci Bagolyvár Étterem és Galéria
Mindezt kínálja a május első hétvégéjén, május 4-én, megrendezésre kerülő első Creaton Bakony Futófesztivál és szervezője, a rajtként és célként is szolgáló zirci Bagolyvár Étterem és Galéria. A Creaton Hungary Kft. azért döntött a Futófesztivál támogatása mellett, mert a tavaly ÉMSZ Nívódíjat nyert, példásan újjáépített műemléki tetőt Creaton kerámia tetőcserép fedi.
A szervezők célja a résztvevők számára a maraton, félmaraton és minimaraton távokat is kínáló eseménnyel, hogy felhívják a figyelmet a természetjárók körében egyébként közkedvelt régió ezen festői szépségű részére.
A Maraton útvonala Zirc, Borzavár, Porva, Vinye, Csesznek, Nagyesztergár majd Zirc, de különböző kategóriákban induló verseny résztvevői akár a rövidebb távok közül is választhatnak. A versenyzők Creaton pólót kapnak.
Éppen azért, hogy ne csupán a futók számára legyen csábító az esemény és a környék megismerése, a Bagolyvár Fogadó a május 4-én induló futóverseny előestéjén, május 3-án, szombaton 16.00-tól tésztapartival, 20.00-tól pedig futóbállal várja a vendégeket.

A nevezések már zajlanak, amelyre utoljára a verseny előtti nap, szombaton 15:00-21:00 között ill. vasárnap 6:00-8:30 között a Bagolyvár Étterem és Galériában még lehetőség van. A verseny indulása 9:30.

A Creaton Bakony Futófesztiválnak otthont adó zirci Bagolyvár Fogadó különféle programokkal, kézműves foglalkozásokkal, kerékpárbérlési lehetőséggel várja a kísérőket, családtagokat. Ezen felül lehetőség nyílik a Bagolyvár Fogadó által kiadott kuponokkal a Zirci Ciszterci Apátság Látogatóközpontjába, a Zirci Reguly Múzeumba és a Pannon Csillagda Bakonybél-be kedvezményes belépő váltására.

Az esemény együttműködő partnerei: Zöldbolt (www.zoldbolt.hu), Teljesítménytúrázók Társasága, Zöld Bakancs Klub, Plasticor Kft., Creaton Hungary Kft., Bagolyvár Étterem és Galéria

További információ a Creaton Bakony Futófesztiválról és a kísérő eseményeiről: http://www.bagolyvarfogado.hu/

Szervező: Veszprémi Bridzs és Tájékozódási SE, telefon: 30/3476356 e-mail: tajfutas@freemail.hu
Kapcsolódó linkek:

Creaton Hungary Kft.


A cikk az alábbi címen érhető el az interneten:
http://www.archicentrum.hu/index.php?h=6&a=2800