Vállaljon biztonsággal garanciát munkáira a Botament AE szigetelő és feszültségmentesítő lemez segítségével!

Bemutatjuk - 2013-05-09 12:23:17Használja ki Ön is a Botament szigetelő és feszültségmentesítő lemezek pozitív hatásait és ne adjon esélyt a repedésekből adódó károsodásoknak az elkészült burkolatoknál!
A Botament AE szigetelő-, feszültségmentesítő lemez gyorsítja a munkát és ellenállóságával tartósabbá teszi annak eredményét: a burkolatot, a ráható feszültségtől mentesítve meggátolja a labilis, kritikus aljzat által okozott burkolati hibák kialakulását. Így még több elégedett ügyfelet szerezhet, akik örömmel vihetik tovább vállalkozása hírét.


A Botament AE szigetelő és feszültségmentesítő lemez szinte bármilyen burkolat ragasztásához alkalmazható; mázas- és kőporcelán lapokhoz, klinkerekhez, húzott lapokhoz és mozaikokhoz, padlóra és falra, teraszokon, erkélyeken, fűtött felületekhez, vizes helyiségekben, különleges igénybevételhez például gőzkabinokhoz egyaránt használható. Ezen kívül alkalmazásának járulékos pozitív hatása a biztonságos, egységes rétegvastagság, valamint a burkolási munkák sebességének gyorsítása, mivel az AE lemez alkalmazásával a fiatal, magas maradék nedvességtartalmú beton vagy esztrich aljzatok burkolása rövidebb idő múlva megkezdhető.

Vállaljon biztonsággal garanciát munkáira a Botament segítségével!
Rendeljen 2013. május 1 – június 30. között Botament AE 10 vagy 30 m-es szigetelő és feszültségmentesítő lemezt, és spóroljon az alkalmazásához szükséges ragasztó árával. Az akció időtartama alatt minden Botament AE 10 m-es szigetelő és feszültségmentesítő lemez mellé 2 zsák, a 30 m-es mellé pedig 6 zsák BOTAMENT® M21 ragasztót kap ajándékba. Keresse a BOTAMENT® értékesítő helyeket, vagy hívja a területi képviselő kollégákat! A termékkel kapcsolatosan további információért látogasson el a www.botament.hu oldalra!


A cikk az alábbi címen érhető el az interneten:
http://www.archicentrum.hu/index.php?h=7&a=2690