Sajátos könyv a tetőtérről

Bemutatjuk - 2004-11-22 13:54:44November 16-án tetőtér témában a megszokottaktól eltérő kiadvány jelent meg a magyar könyvpiacon. A mű elsőként nyújt teljes összefoglalást a padlás lakhatóvá tételének minden lépéséről, ugyanakkor gazdagon illusztrált. A könyv kiváló ajándék tetőtér-átalakítást tervezőknek és álmodozóknak egyaránt.

A Jaga Kiadó gondozásában megjelent Tetőterek című könyvet Marie-Pierre Dubois Petroff francia építésznő jegyzi. A megragadó szépségű fotókkal illusztrált kötet nem csupán az elkészült tetőtér-belsőket járja végig helyiségről helyiségre, hanem megadja a megvalósítás megértéséhez szükséges segítséget is.

A könyv részletesen ismerteti a tetőtér-beépítéssel kapcsolatos tudnivalókat a tervezéstől a szükséges átalakításokon át a ferde síkok alatti részek kihasználásig, kitérve a magyar különbségekre is. Praktikus ötleteket nyújt a térkialakításhoz és a lakberendezéshez. A mondandót illusztráló metszetek, ábrák a hozzá nem értő olvasók számára is könnyen érthetők, és követhető segítséget nyújtanak a padlás otthonos térré alakításához. Kiváló ajándék lehet mindazoknak, akik tetőtéri lakásuk átalakítását vagy a tetőtér beépítését tervezik, de kedvet adhat azoknak is, akik erre mindeddig nem is gondoltak. A könyv fogyasztói ára is rendkívül kedvező, 3.490 Ft.

''A művet a szép enteriőrök iránt vonzódó olvasók figyelmébe ajánlom. Annál is inkább, mert a sok száz éves, szúette gerendák között nagyon is modern, különleges lakásokat láthatnak. A könyvben a padlásszoba-romantika és a nagyvilági enteriőrök kedvelői egyaránt találhatnak kedvükre valót.'' - ajánlja a könyvet Berényi János, a Széplak című lakberendezési magazin főszerkesztője.


A könyv magyar nyelvű kiadását a tetőtéri ablakokat gyártó VELUX támogatta. Piacvezetőként a cég nagy szerepet vállal a tetőterek népszerűsítésében. Célja, hogy Nyugat-Európához hasonlóan Magyarországon is teljes értékű - tágas, világos és szellős - tetőterek épüljenek, amelyek ideális lakó- és munkahelyek.


Velux Magyarország Kft.
Tel.: 06-1/437-0899


Kapcsolódó linkek:

www.velux.hu


A cikk az alábbi címen érhető el az interneten:
http://www.archicentrum.hu/index.php?h=7&a=654