MAGYAR ÉPÍTŐ FÓRUM
Bemutatkozás

A Magyar Építő Fórum kéthavonta megjelenő építőipari szakmagazin, amelynek hasábjain egyaránt hangsúlyos szerepet töltenek be a mély- és magasépítés témakörei. Olvasóinknak rendszeresen beszámolunk a legérdekesebb hazai és külföldi építőipari beruházásokról, a legfrissebb építőipari hírekről és újdonságokról: legyen szó akár az építőipari technológiák vívmányairól, akár az építőanyagok vagy az építés-gépesítés területén végzett legfrissebb fejlesztésekről.

Lapunk tartalmában kiemelt helyet foglalnak el a közmunkák, az útügy és az építőgépek területeit érintő információk, ezekről állandó rovatainkban olvashatnak az érdeklődők. Kiemelt fontosságúnak tartjuk a hazai és nemzetközi építőipari és építőgép-szakkiállításokon, illetve konferenciákon (Construma, Útügyi Napok, Bauma, Intermat, Conexpo, Mawev) történő részvételt, amelyekről részletes cikkekben számolunk be Olvasóinknak.

Február végén jelenik meg a Magyar Építő Fórum építőgépes különszáma, amely a legfontosabb százötven hazai építőgép-gyártó, márkaképviselet, viszonteladó és szolgáltató listáját tartalmazza.

A Magyar Építő Fórum terjesztése kizárólag előfizetés alapján történik. Ezzel kapcsolatban szerkesztőségünk készséggel áll a rendelkezésére az (1)319-2850-es telefonszámon vagy e-mailen: maepinfo@t-online.hu

 

Maép Kiadó Kft. - Magyar Épít Fórum H-1112 Budapest, Ötvös János u. 2-4.
T: (1)319-2850, (1)319-2851
Fax: (1)319-2852
maepinfo@t-online.hu